Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON

Politica de confidentialitate

Site-ul www.relaxarea.ro este proprietatea Creative Fun Sport SRL si respectă confidențialitatea datelor oferite de dumneavoastră.

Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa de facturare și un număr de telefon valid. Utilizăm aceste informații pentru a procesa comanda și a vă putea contacta dacă este necesar. În cazul în care doriți să vă creați un cont pe site-ul nostru, este necesară furnizarea unei adrese de mail valide. Dacă trebuie sa vă contactăm și aveți cont creat, veți primi un e-mail. Dacă nu reușim prin e-mail sau nu aveți un cont creat, vom încerca să vă contactăm telefonic.

Prin acceptarea „Termeni și condiții” vă exprimați acordul să primiți confirmare pentru recepționarea comenzii precum și alte informații privind statutul comenzii și despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către Creative Fun Sport SRL.

Pot exista situații când vă solicităm informații suplimentare. Conform legilor în vigoare privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, www.relaxarea.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de confirmare și de facturare a comenzilor și de a primi ulterior informații despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către Creative Fun Sport SRL.

Conform legii, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Sunteți obligat să furnizați datele solicitate, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea recepționării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați.