Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiurile esențiale cu proprietati antivirale

Uleiurile esențiale cu proprietati antivirale

Substanțele antivirale au capacitatea de a diminua sau opri dezvoltarea virusurilor sau scăderea efectelor lor asupra organismului. Anumite uleiuri esențiale Young Living au proprietăți antivirale și pot fi de un real ajutor în lupta contra virușilor. Printre uleiurile Young Living cunoscute cu proprietăți antivirale se numără şi Melissa, deoarece are proprietăți puternice.

Uleiurile ce conțin nivele înalte de limonene sunt eficiente împotriva virusurilor: Grapefruit, Orange, Tangerine, Palo Santo, Eucalyptus Blue și Lemon.

Uleiuri esențiale antivirale eficiente sunt și:

Virusurile hibernează de multe ori în zona coloanei vertebrale, de aceea tehnica Raindrop este foarte recomandată în acest sens. Adaugă și uleiul esențial Cinnamon Bark diluat în ulei de masaj pentru extra proprietăți antivirale. 

Cum poți utiliza eficient uleiurile esențiale?

Folosește uleiurile esențiale prin următoarele metode:

Aplicare pe piele

Aplicare topică pe piele, diluându-le într-o bază vegetală precum e V-6 Vegetable Oil Complex sau poți folosi ulei de cocos.

Aromaterapie

Aromaterapia folosind un difuzor de aromă e o metodă eficientă de a purifica aerul din casă și de a împărtăși beneficiile uleiurilor esențiale cu toată familia.

Folosire internă

Uleiurile esențiale sunt de un real ajutor și la nivel intern. Gama Plus cuprinde uleiurile special create pentru acest mod de utilizare. Folosește capsule vegetale.

Precauții

Doar pentru că uleiurile esențiale sunt produse naturale, nu înseamnă că sunt inofensive. Ele fiind atât de concentrate pot irita pielea sau cauza efecte secundare dacă sunt folosite în cantități excesive sau altfel decât este recomandat. Citește modul și precauțiile de utilizare de pe pagina fiecărui ulei înainte de a-l folosi.