Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Însenineaza-ți ziua cu șapte uleiuri esențiale Young Living

Însenineaza-ți ziua cu șapte uleiuri esențiale Young Living

Pune zilele întunecate deoparte, înseninează-te și bucură-te de timpul personal binemeritat! Odihnește-te, refă-te și revigorează-te cu uleiurile tale esențiale favorite de la Young Living. Este timpul să dai drumul la apă în cadă, să pornești aromatizatorul și să te lași răsfățată de niște momente speciale! Învață să te apreciezi cu ajutorul acestor sugestii simple! 

IA-O MAI UȘOR

 

Viața modernă poate fi tumultoasă de cele mai multe ori. În loc să te gândești la listele lungi de lucruri de făcut și la drumurile lungi înspre muncă, cum ar fi să te oprești pentru un moment și să îți faci timp pentru tine? Acceptă prezentul, refuză să trăiești pe pilot automat și fă-ți mai mult timp pentru tine! Uleiurile esențiale sunt o modalitate simplă de a transforma rutina zilnică în momente pline de fericire, experimentând frumusețea micilor lucruri din viață care îți aduc bucurie.

Încearcă: Pune o picătură din amestecul de uleiuri esențiale Sacred Mountain  pe vârfurile degetelor, inspirând ylang ylangul și uleiurile de conifere în timp ce îți masezi ușor tâmplele. Inspiră și expiră adânc, lăsându-ți grijile să se topească.

 

RĂSFĂȚUL PERFECT

Chiar dacă nu este încă vremea de purtat sandale, asigură-te că ai grijă de picioarele tale pe toată perioada anului. Începe prin a te răsfăța cu o baie pentru picioare, utilizând uleiurile tale esențiale favorite de la Young Living.

ÎNCEARCĂ: TRATAMENT DE SPA PENTRU PICIOARE

Ingrediente:

  • 100g săruri Epsom
  • 2 picături de ulei esențial Copaiba
  • 2 picături de amestec de uleiuri esențiale PanAway
  • Apă caldă

Instrucțiuni:

  1. Amestecă sărurile Epsom și uleiurile esențiale într-un bol mic.
  2. Adaugă acest amestec în apă caldă.
  3. Destinde-te, relaxează-te și lasă-ți picioarele să se înmoaie timp de 15-30 de minute.

AI GRIJĂ DE TINE ȘI CONECTEAZĂ-TE CU CEI DRAGI

 

Adoptă conceptul JOMO (joy of missing out- bucuria de a rata anumite momente), oprește notificările de la email-uri și de la platformele de socializare și fă-ți mai mult timp pentru a avea grijă de tine și pentru a te conecta cu cei dragi ai tăi. Poți găti un meniu sănătos, poți merge la o plimbare sau te poți întâlni cu un prieten cu care nu te-ai mai întâlnit demult.

Încearcă: Închide laptopul și deschide o carte nouă, apoi cuibărește-te sub plapumă. Difuzează uleiul Stress Away sau Orange și transformă-ți dormitorul într-un loc plin de calm, plin cu mirosuri proaspete de limetă, portocale și de vanilie.

 

BUCURĂ-TE DE UN DESERT

Cui nu îi plac deserturile și micile atenții din când în când? Gama Plus cu uleiuri esențiale culinare de la Young Living poate fi adăugată în deserturile tale pentru o savoare plină de aromă, fără calorii în plus. Începe cu cele mai populare alegeri ale noastre: ulei Lemon+, Orange+  sau intensul Cinnamon Bark+.

Încearcă: Pentru o explozie de savoare fructată, adaugă uleiul esențial Tangerine+  în apa ta și ești gata de plecare! Sau îți poți umple căminul cu mirosuri dulci, plăcute, utilizând amestecurile noastre speciale pentru aromatizator  cu aromă de desert.

 

IA NIȘTE AER PROASPĂT

Stai de obicei în casă când vremea este friguroasă? În ciuda acestui instinct, ieșitul în aer liber și conectarea cu natura, pot fi lucrurile de care ai cea mai mare nevoie. Shinrin-yoku este un termen japonez care se referă la o plimbare plăcută prin pădure, o plimbare care te ajută să te reconectezi cu natura.

Încearcă: Înainte să ieși afară, adaugă o picătură de ulei esențial Hinoki pe încheieturi pentru o aromă pământească, energizantă. Provenind dintr-unul din cei `Cinci Arbori Sacri din Kiso`, acest ulei este distilat cu aburi și este originar din Japonia.

 

BUCURĂ-TE DE LUCRURILE SIMPLE

Destinde-te când ajungi acasă, ascultând melodiile tale preferate. Lasă-te cuprinsă de note și creează o rutină relaxantă de seară pe care o vei aștepta cu nerăbdare. Difuzează, pulverizează sau adaugă o picătură de ulei esențial Young Living pe punctele tale de puls pentru a te ajuta să te oprești și să te deconectezi complet.

Încearcă: Adaugă câteva picături din amestecul de uleiuri esențiale Peace & Calming într-o sticlă cu pulverizator, umplută cu apă, și pulverizează-ți pernele. Bucură-te de mirosul dulce, subtil al  uleiurilor esențiale de ylang ylang, portocale, tangerine, paciuli și mușețel albastru marocan pentru un ritual simplu de seară.