Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiuri esenţiale pentru un masaj relaxant

Uleiuri esenţiale pentru un masaj relaxant

Cu siguranţă toţi am trăit momente când stresul este la ordinea zilei şi ne fură cea mai mare parte din energie şi din pofta de viaţă. În aceste clipe, pare că nimic nu ne mai poate relaxa! Însă îţi sugerez o idee, când simţi că stresul şi oboseala îşi fac iarăşi loc în viaţa ta, oferă-ţi timp şi răbdare cu tine însăţi! În timp ce pentru unele persoane un moment de relaxarea se rezumă la citirea unei cărţi bune, o baie fierbinte sau un somn odihnitor, pentru altele, o modalitate eficientă este un masaj cu uleiuri esenţiale. 

Un masaj tradițional poate ameliora în mod natural durerea, însă utilizarea uleiurilor esențiale ajută la amplificarea efectului terapuetic. Dacă tu eşti persoana care realizează masajul și doreşti să te asiguri că clienții tăi au parte de cele mai bune experiențe, află că există anumite uleiuri esențiale pe care ar trebui să le utilizezi datorită impactului pozitiv pe care îl pot avea asupra oamenilor.

Printre beneficiile masajului amintim următoarele: 

- îmbunătăţirea flexibilităţii, 

- reducerea stresului şi eliberarea completă a tensiunilor existente în muşchi, 

- reducerea migrenelor, crampelor şi chiar a spasmelor, 

- se spune că masajul îmbunătăţeşte sistemul imunitar, prin stimularea sistemului limbic şi eliberarea toxinelor. 

În pregătirea de dinaintea unui masaj, uleiurile esențiale sunt amestecate împreună cu uleiurile de bază. Acestea ajută uleiurile esențiale să fie absorbite de piele fără riscul de a fi prea puternice și posibil, să realizeze arsuri, așa cum s-ar întâmpla dacă ai folosi doar uleiuri esențiale foarte concentrate. 

Uleiurile esențiale sunt bine cunoscute pentru efectele lor extraordinare asupra sănătăţii și a stării de bine. Orice experiență care implică masaj şi utilizarea aromaterapiei, poate fi cu de o sută de ori mai bună decât o sesiune de masaj tradiţional! 

Cele mai bune uleiuri esenţiale pentru masaj

Unele dintre cele mai bune uleiuri esențiale care trebuie utilizate în timpul masajului, datorită proprietăților lor extraordinare de relaxare, sunt:

 1. Uleiul esenţial de tămâie

2. Uleiul esenţial de mandarine

3. Uleiul esenţial din lemn de santal

4. Ulei esenţial de lavandă

5. Ulei esenţial White Angelica 

6. Ulei esenţial de paciuli 

7. Ulei esenţial de oregano

8. Ulei esenţial de bergamotă

9. Ulei esenţial de grapefruit

Modalităţi utilizare

Aplică uleiul de bază pe palmă, după care combină cu două-trei picături de ulei esenţial (din cele menţionate mai sus). Alege acele uleiuri esenţiale care sunt potrivite cu scopul şi cadrul masajului. Freacă palmele pentru a încălzi soluţia obţinută, după care poţi aplica pe piele. 

Pentru a vedea mai multe uleiuri esenţiale de bază, special concepute pentru masaj, te invit sa arunci un ochi pe acest link