Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Suport pentru rinichi

Suport pentru rinichi

Uleiurile esențiale sunt benefice în viața noastră de zi cu zi. Pot fi utilizate pentru a îmbunătăţi imunitatea, a induce o stare de relaxare, a îmbunătăți calitatea somnului și a ajuta la buna funcţionare a organismului.  

Rinichii, aceste două mici organe de forma unor boabe de fasole au roluri însemnate în organism. Pe lângă funcția esențială de detoxificare (filtrează lichidele și curăță sângele de impurități), ei secretă hormoni cu efecte importante, având astfel și funcție endocrină. Din cauza greșelilor de alimentație sau ca urmare a unor afecțiuni tratate incorect, rinichii se pot îmbolnăvi.

Semne că rinichii suferă
De la nefrite, nefropatii, boala rinichiului polichistic, până la litiaza sau insuficiența renală, afecțiunile acestor organe au în primă fază simptome asemănatoare:

  • Picioare și mâini umflate din cauza lichidului și toxinelor rămase în organism dacă rinichii nu mai funcționează optim.
  • Dureri de spate de o parte și de alta a coloanei.
  • Urinări frecvente.
  • Urină tulbure, închisă la culoare sau, dimpotrivă, decolorată sau cu urme de sânge.
  • Greaţă, scăderea poftei de mancare.

Atunci când ai simptome la nivelul rinichilor, uleiurile esențiale îți pot fi de mare ajutor. Ele lucrează în corpul nostru foarte eficient și fără efecte secundare.
 

  Sticluța cu Roll-On Verzi 10 mlPipeta din sticlă cu capac, DIN18, pentru sticle de 100 mlUlei de masaj V-6  236 ml
   
100 picături ulei de masaj V6

Ulei esențial Cedarwood, Lemn de Cedru 15 mlUlei esențial Carrot Seed, Semințe Morcov 5 mlUlei Esențial Sandalwood, Aloe, Lemn de Santal 5 ml
 

 
Amestecă această combinație de uleiuri în sticluța de 10 ml și aplică pe zona rinichilor, pe meridianul rinichiului, pe mijlocul tălpii.
Citeste mai mult