Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
36 de moduri pentru a folosi uleiurile esentiale

36 de moduri pentru a folosi uleiurile esentiale

Sunt atâtea moduri creative de a utiliza toate picăturile de ulei esențial din fiecare sticluță de culoarea chihlimbarului... În acest articol, dorim să îți arătăm cum să utilizezi uleiurile esențiale în moduri care sunt benefice pentru rutina ta zilnică și sperăm să te ajutăm să descoperi ceva nou.  Citește mai jos despre beneficiile și utilizările uleiurilor esențiale pentru a vedea cum poți să ai un trai cât mai bun cu ajutorul uleiurilor!

 1. Fă-ți propria sticluță de parfum cu roll-on!
 2. Pune 2 picături de ulei esenţial Lemon sau Peppermint pe o perniță de vată și pune-o la baza coșului tău de gunoi.
 3. Utilizează aromele tale favorite - cum ar fi uleiul esenţial Sandalwood sau Lavender - pentru a face un baton natural hidratant.
 4. Adaugă ulei Grapefruit într-un exfoliant personalizat cu sare.
 5. Reîmprospătează-ți hainele adăugând 2 picături de ulei Purification în detergentul tău lichid sau în cel pudră, înainte de a le spăla.
 6. Creează o soluție de curățare cu 3 picături de ulei Lemon, 100 grame bicarbonat de sodiu și destulă apă cât să faci o pastă groasă.
 7. Fă un pulverizator pentru împrospătarea camerei, combinând 8-10 picături din uleiul tău esențial favorit cu 200 ml de apă într-o sticlă de sticlă cu pulverizator.
 8. Creează un ulei personalizat pentru barbă cu uleiuri esențiale cum ar fi Bergamot și Cedarwood.
 9. Reîmprospătează-ți covoarele amestecând 5 picături de ulei Thieves cu 100 de grame de bicarbonat de sodiu. Presară amestecul pe covoare, lasă-l timp de 10 minute și apoi aspiră.


 10. Utilizează Copaiba și PanAway cu apă caldă și săruri Epsom pentru înmuierea relaxantă a picioarelor.
 11. Obţine un păr de sirenă cu un pulverizator personalizat sau un serum infuzat cu uleiuri esențiale.
 12. Îndepărtează resturile lăsate de etichetele lipicioase. Pur și simplu pune câteva picături de ulei Lemon pe acele resturi până se dizolvă și apoi șterge cu o carpă.
 13. Adaugă 4 picături de ulei Cedarwood în șamponul sau balsamul tău pentru un păr mai strălucitor.
 14. soluții de curățare cu Thieves pentru a curăța cu ușurință cada, chiuveta sau toaleta.
 15. Adaugă un miros distractiv, proaspăt, în plastilina ta de casă cu uleiuri esențiale cum ar fi uleiul Tangerine.
 16. Pregătește o baie fierbinte și adaugă 2 picături de ulei Eucalyptus Radiata și 4 picături de ulei Ylang Ylang pentru un răsfăț relaxant după o zi lungă.
 17. Combină 200 ml de apă, 200 ml de oțet și 5 picături de ulei Lemon într-un bol. Pune amestecul la microunde timp de 3-5 minute și șterge orice murdărie rămasă.
 18. Creează creioane pentru baie pentru un plus de distracție în timpul de îmbăiere al copiilor. 19. Adaugă un strop de savoare instantanee cu o picătură de Oregano+ în sosul tău pentru paste.
 20. Reîmprospătează-te amestecând ulei Tea Tree și Lemongrass și aplicând amestecul ca deodorant natural când este necesar.
 21. Ține coșmarurile la distanță cu un spray magic împotriva monștrilor pe care copiii îl pot utiliza pentru a prinde curaj înainte de somn.
 22. Masează o picătură de Tea Tree și o picătură de ulei de bază pe cuticule.
 23. Include 5 picături de Lavender în timpul clătirii când îți speli așternuturile. Aroma calmantă a acestui ulei esențial favorit este perfectă pentru a pluti în lumea viselor.
 24. Adaugă câteva picături de ulei esențial pur, proaspăt - cum ar fi Lemon sau Purification – la hârtia ta igienică. Când cineva o folosește, aroma se va dispersa în mod natural.
 25. Bucură-te de un masaj relaxant cu 3 picături de Northern Lights Black Spruce sau Palo Santo  combinat cu o mână de Young Living V-6®.
 26. Utilizează 2 picături de Jasmine când aplici crema ta hidratantă de zi pentru un aspect sănătos al tenului.
 27. Adaugă 3 picături de ulei Lemon la detergentul tău pentru vase pentru un impuls citric aromatic. 28. Adaugă uleiul Geranium la loțiunea ta pentru corp pentru o aromă pașnică, calmantă.
 29. Combină 6 picături de ulei esențial - cum ar fi Lavender sau Copaiba - cu o cană de săruri Epsom pentru o baie relaxantă.
 30. Fă-ți o mască pentru față pentru o noapte de răsfăț, relaxare și distracție.
 31. Scapă de petele greu de îndepărtat cu un baton de îndepărtare a petelor.
 32. Utilizează un aromatizator portabil cu un miros revigorant cum ar fi Peppermint sau Citrus Fresh pentru a te revigora în timpul traficului de dimineață sau în timpul treburilor zilnice.
 33. Creează un șampon uscat natural pentru momentele în care te grăbești sau ești prea obosit/ă să îți mai speli părul.
 34. Adaugă 2-3 picături de ulei Lemon+ sau Orange+   împreună cu puțină miere la salata ta de fructe pentru a-i eleva aromele.
 35. Răsfață-ți șuvițele cu o mască pentru păr infuzată cu uleiuri esențiale.
 36. Cufundă-te într-o baie relaxantă cu lavandă pentru un moment de liniște pașnică.

Citeste mai mult