Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Spray purificator pentru încăperi

Spray purificator pentru încăperi

Ierburile au jucat un rol important în multe culturi și religii, încă din cele mai vechi timpuri. Practica arderii ierburilor sacre este frecventă în ritualuri, ceremonii și practici de meditație.


Fumigațiile se referă la arderea ierburilor uscate specifice care permit fumului să purifice aerul. În mod tradițional, fumigația este folosită pentru curățarea energică a unui spațiu. Intenția acestei practici este de a elimina energia negativă, invitând în același timp energia pozitivă și claritatea.
Vrei să încerci să îți purifici casa folosind uleiuri esențiale?


Îți va plăcea acest spray fără fum!
Am ales uleiurile esențiale Sage, Palo Santo și Rozmarin pentru această rețetă. Iată de ce!

 Ulei esențial Sage, Salvie 15 ml

Salvia este recunoscută pe scară largă ca fiind cea mai des folosită plantă pentru fumigații. A fost folosită în mod tradițional pentru proprietățile sale de purificare. Uleiul esențial de salvie emite o aromă puternică, picantă, limpezitoare și înălțătoare atunci când este utilizat aromatic.

 Ulei esențial Palo Santo, Copacul Sfânt 5 ml

Palo Santo este considerat un lemn sacru pentru mulți. Nativ din America de Sud, numele acestui ulei poate fi tradus ca „lemn sfânt” din spaniolă. Palo Santo are o aromă caldă de lemn, cu note de mentă subtilă și note de citrice. Parfumul său inspirator poate fi folosit pentru a crea o atmosferă de curățare și revigorantă. Uleiul esențial Palo Santo de la Young Living provine de la ferma Finca Botanica din Ecuador.

 Ulei esențial Rosemary, Rozmarin 15 ml

Parfumul familiar și versatilitatea rozmarinului îl fac un favorit al Young Living. Acestă plantă mult-iubită este originară din regiunile mediteraneene. Aroma sa complexă și lemnoasă poate ajuta la crearea unui mediu energizant și la promovarea sentimentului de claritate.
 
Spray de creat:
 
INGREDIENTE:
Apă
60 ml hidrolat de hamamelis
15 picături din fiecare ulei: Sage, Palo Santo și Rozmarin

     

    Cum:
    Combină uleiurile esențiale și hidrolatul de hamamelis într-o sticlă cu pulverizator. Îți recomand o sticlă de 120 ml sau mai mare.
    Umple restul flaconului cu apă.
    Agită bine.


    Stabilește o intenție pentru spațiul tău și pulverizează!