Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiurile esenţiale potrivite pentru cea mai dinamică zodie: Săgetător

Uleiurile esenţiale potrivite pentru cea mai dinamică zodie: Săgetător

Curios și energic, Săgetătorul este un adevărat aventurier. Mintea deschisă și viziunea filosofică asupra vieţii îl motivează să rătăcească în jurul lumii în căutarea sensului vieții.

Săgetătorul este extrovertit, optimist, entuziast și îi plac schimbările. Nativii sunt capabili să-și transforme gândurile în acțiuni concrete și vor face orice pentru a-și atinge obiectivele.

Libertatea este cea mai mare comoară a lor, pentru că numai atunci ei pot călători și explora diferite culturi și filozofii. Datorită onestității lor, născuții din Săgetător sunt adesea nerăbdători și lipsiți de tact atunci când trebuie să spună sau să facă ceva. 

Simbol   

Planeta guvernatoare: Jupiter

Element: Foc

Semn: Mutabil

Piatra norocoasă: Ametist

Metal: Cositor

Verbul zodiei: A înțelege

Organele anatomice: Ficatul, șoldurile, coapsele

Trăsăturile dominante: Pasiune, entuziasm, carismă, spontaneitate, bunăvoință, umor, nevoie de exprimare, nevoie de mișcare, dorință de a învăța continuu, adaptabilitate, ambiție, curaj, voința de a lupta și domina, tolerant, flexibil, jovial, capacitatea de a ierta cu ușurință

Defecte: nervos, egoist, autoritar, infidel, brutal, nesigur, inconștient, lipsit de tact, disprețuitor, inclinație spre exagerare, încredere în sine excesivă, incontrolabil, impulsiv, pot deveni rapid agresivi.

 

Ce îi motivează: studiile, călătoriile, aventura.

Profesii: diplomat, profesor, translator, profesii legate de contacte internaționale, șofer (de taxi sau de camion), pilot, magistrat, ambasador, agent de turism, comerciant import-export.

Domenii profesionale: teologie, filosofie, sociologie, politică, religie, știință, cercetare, justiție, publicitate, turism, sport, limbi străine, lingvistică, administrație de stat, vânătoare, agricultură, creșterea animalelor.

Arhetip: Norocosul

Alte caracteristici zodia Săgetător

Săgetătorii iubesc libertatea mai presus de toate celelalte lucruri. Dorințele și nevoile cele mai mari ale celor din zodia Săgetător sunt încrederea în viață și în propria persoană, nevoia de a crede în ceva și dorința de continuă extindere a orizonturilor.

Au o nevoie cronică de a călătorii, de a trece granițele şi de a distruge barierele culturale. Săgetătorii își învață lecțiile încercând metode și soluții noi. Când vine vorba de viața lor personală au tendința de a greși. Săgetătorii sunt exploratori neobosiți, care caută tot timpul altceva.

Străinii, străinătatea și limbile străine sunt o sursă de expansiune a cunoașterii, de creștere și de evoluție personală. Neavând frică de nou și necunoscut, nu vor să știe întotdeauna, în detaliu, ce urmează să li se întâmple, ar lipsi elementul de surpriză. Sunt optimiști și privesc de cele mai multe ori partea bună a lucrurilor. Dispoziția lor oscilează între generozitate și bunătate.

 

Viziunea asupra vieții a Săgetătorilor este viața fără limite. Ei înțeleg că viața este în continuă mișcare, cu cicluri de transformare și evoluție. Când sunt la conducere, mereu vor stârni admirație și respect. Sunt de încredere și sinceri, inspiră încredere și siguranță.

Săgetătorii își consumă toată energia în direcția lucrurilor care le plac și care le sporesc entuziasmul și pofta de viață. În domeniile care nu îi preocupă manifestă pasivitate, relaxarea, nepăsare și chiar lene.Tind să exagereze poveștile, în mod deloc surprinzător, în propriul lor avantaj. Au un simț al umorului legendar.

Săgetătorii manifestă interes față de persoanele de la care au ce învăța. Abordează oamenii cu optimism, deschidere și cu dorința de ai schimba. Săgetătorii sunt permisivi, atât cu ei, cât și cu ceilalți oameni.

Atunci când Săgetătorul crede în ceva, nimic din ce este omenesc nu poate să îl împiedice, iar dacă intențiile sale sunt în acord și cu planul divin, atunci este de neoprit. Săgetătorii sunt oamenii care nu renunță, în numele unui ideal, nici un preț, nici un efort nu li se pare prea mare. Sunt consecvenți numai cu lucrurile în care cred.

Săgetătorii își asumă, atât succesele, cât și eșecurile. Săgetătorii sunt lineari pe drumul presărat cu principiile lor de viață pe care nu și le schimbă decât prin încercările care le aduc pierderi, suferință sau boală.

Săgetătorul este greu de urmat, deoarece spiritul și mintea sa independentă îl conduc constant să meargă mai departe și mai sus. Lecția de învățat pentru Săgetător este să îşi dezvolte capacitatea de a pune ideile în practică.

Săgetătorii nu se pot lăuda că sunt toleranți. Au tendința de a se pune în locul lui Dumnezeu, considerând că știu ce e mai bine pentru alții. De aceea, Săgetătorii lucrează permanent la relația cu Dumnezeu, se apropie de religie și de spiritualitate ca să facă diferența între voia lor și voia lui Dumnezeu, între ce vor ei de alții și ce vrea Dumnezeu de la ei.

Bolile specifice Săgetătorilor

Planeta guvernatoare, Jupiter, predispune nativul din zodia Săgetător la excese. Pe termen lung, pot suferi probleme de sănătate, care sunt consecința stilului lor de viață intens, a epuizării fizice, a sexului sau hranei în exces.

Pericolul de a deveni supraponderal apare în ciuda activităților lor care, din fericire, consumă o mare parte din aportul alimentar. Întrucât Săgetătorul stăpânește ficatul și coapsele, potențialele pericole provin dintr-un consum excesiv de băuturi alcoolice sau o dietă prea bogată în grăsimi sau ambele.

Este recomandat să abordeze cu atenție această problemă pentru a nu suferi de hipertensiune arterială sau tulburări mai severe care afectează ficatul. S-ar putea, de asemenea, să apară unele probleme de sciatică sau rupturi de ligamente la coapse.

 

 Gută

Reumatism accidente la nivelul coapselor, accidente la nivelul șoldurilor, artrita șoldurilor, sciatica

 

 

Ciroză hepatică, steatoză hepatică

Obezitate, colesterol mare

 

 

Puseuri de febră

 Ulei esențial German Chamomile, Mușetel German 5 mlUlei esențial Copaiba 15 ml

 

Surse articol: 

  1. Valeriu Pănoiu, Astrologia de la Cer la Pământ
  2. Life Science Publishing, Essential Oil Desk Reference
  3. Astrolog Minerva(Gabriela Dima)