Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiurile esentiale potrivite pentru zodia Berbec

Uleiurile esentiale potrivite pentru zodia Berbec

Aromele puternice se potrivesc unei personalități la fel de puternice și dinamice precum cea a Berbecului. Uleiul esenţial de tămâie, mentă sau maghiran se potrivesc ca o mănuşă cu cei născuţi în zodia berbec. Pe lângă acestea, uleiul esenţial de lavandă poate induce emoţii de calm şi pace. 

Informaţii despre zodia berbec

Semn: masculin,

Cardinal,

Element: foc, 

Metal: fier,

Culoare: roşu,

Piatra prețioasă: ametistul.

Verbul caracteristic: „a fi“.

Zodia Berbec este guvernată de planeta Marte, ca atare, nativii aceste zodii sunt aprinși și încăpățânați.

Berbecul este simbolul primăverii, al renaşterii forțelor naturii. Este asociat cu începutul, inițiativa, dinamismul, energia, curajul şi spiritul de luptă.

Este semnul celor curajoşi, care pentru a-şi defini personalitatea, încearcă să se impună prin faptele lor şi să obțină recunoaşterea meritelor.

Indică impulsivitate, agresivitate, curaj dus până la absurd, spontaneitate, pasiune, inovație şi inventivitate, dorință de cercetare şi cunoaştere, aventură şi atracție spre necunoscut, spre fapte mărețe.

Nativul beneficiază de o mare forță instinctuală ce generează un impuls inițial foarte puternic, care apoi scade în intensitate. Cu timpul, se plictiseşte, nu mai finalizează acțiunea începută cu entuziasm şi abandonează la jumătatea drumului. Acest lucru este provocat de faptul că altceva i-a stârnit curiozitatea dar, ulterior, scenariul va fi acelaşi. Este genul care le începe pe toate şi nu termină nimic, sau foarte puține.

Are o mare plăcere de a fi activ, rezistă bine la eforturi prelungite, este încăpățânat şi îndărătnic, chiar dacă greşeşte. Inteligența sa este foarte vie, beneficiază de o memorie bună, dar îi este greu să-şi canalizeze acțiunile, energia şi atenția doar asupra unui singur obiectiv, de cele mai multe ori împrăştiindu-se în prea multe obiective simultane.

Domină pe cei din jur prin vocea sa puternică şi prin ținuta impunătoare, dar mai ales prin forța sa interioară. Este foarte hotărât şi are o mare voință. Caută riscul şi pericolul, îi place să se laude, dar ştie să fie mărinimos şi generos. Adoră libertatea şi ştie să-şi respecte cuvântul dat. Dacă astrele îl influențează negativ la naştere, atunci devine violent, coleric, gata oricând de scandal.

Profesii potrivite

  • armată,
  • ghid,
  • instructor,
  • sport,
  • chirurg,
  • polițist.

Patologie

Este legată de zona capului şi posibile accidente la față, frunte, craniu, sinuzită, carii, inflamații şi probleme oculare.

Constituţie fizică

 În general, are o constituție fizică robustă şi rezistentă, dar poate deveni victima propriilor imprudențe şi exagerări.

 

Uleiurile esenţiale potrivite pentru zodia berbec

Uleiurile esențiale care dezvoltă ÎNȚELEPCIUNEA berbecului sunt:

Uleiurile esențiale care scot la iveală CREATIVITATEA berbecului sunt:

Uleiurile esențiale care CALMEAZĂ energia de foc a berbecului sunt:

Atunci când nativul este stresat sau nu poate fi el însuși, este predispus la dureri de cap. Uleiul calmant de lavandă este soluţia ideală pentru aceste stări, răcorind vibrația de foc a Berbecului și aducând alinare tensiunilor din zona capului.