Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
10 uleiuri esentiale extraordinar de eficiente pentru incapatanarea celor din zodia Taur

10 uleiuri esentiale extraordinar de eficiente pentru incapatanarea celor din zodia Taur

Zodia Taur se prezintă în harta astrologică drept al doilea semn zodiacal. De departe, Taurul este cel mai încăpățânat semn zodiacal. Nativii au nevoie de timp pentru a digera idei sau moduri inedite de a face lucrurile, așa că nu încercați să îi forțați cu nimic, căci nu veţi ajunge departe. Se mișcă încet și constant, cu o determinare precisă de a-și atinge obiectivul. 

Deoarece apreciază lucrurile fine din viață, această zodie poate tinde spre materialist, pentru a nu neglija dragostea lor pentru lux și frumusețe. Cu toate acestea, Taurii ştiu sa aprecieze şi lucrurile non-materialiste. 


Cunoașterea unui Taur înseamnă cunoașterea laturii lor senzuale, romantice, de încredere și iubitoare, datorită planetei lor conducătoare Venus. Venus este despre dragoste și frumusețe. Oricât de puternici ar fi, partea lor afectivă s-ar putea să te surprindă din senin cu puțină dragoste și tandrețe. Dacă un Taur se enervează, ei bine, lasă-i să se liniştească înainte să te apropii de ei!


Ca primul dintre cele trei semne ale pământului, Taurul este cu siguranță cel mai pragmatic și de încredere. Taurul este totodată un simbol pentru „voință”, deoarece este consecvent, organizat și motivat de valori. 

Caracteristici semn:

  • Feminin
  • Fix
  • de Pământ

Metal: cuprul

Culoarea subtilă: galbenul

Piatra prețioasă: agata sau smaraldul

Planeta guvernatoare: Venus

Verbul caracteristic: a avea. Taurul face parte din zodiile de pământ și lucrează pentru a avea, mai ales bunuri materiale.

Caracteristici zodia Taur

  1. Nativul din această zodie este o persoană echilibrată, liniştită, paşnică, dar care atunci când se enervează, ceea ce se întâmplă rar, devine agresivă şi violentă.
  2. Acționează întotdeauna planificat, fiind muncitor, perseverent şi tenace. Este robust şi îi plac muncile dificile care necesită eforturi mari.
  3. Are o inteligență bună, axată pe tot ce este concret, practic, realist, şi asimilează încet, dar sigur. Memoria sa este foarte bună, numai că îi trebuie destul de mult până îşi clarifică noțiunile, dar apoi nu le mai uită niciodată.
  4. Îi plac muncile de unul singur şi se bizuie întotdeauna doar pe ceea ce poate face el, chiar dacă obține rezultate excelente atunci când este direcționat de un prieten bun. Are o părere foarte bună despre sine şi este amabil şi binevoitor.

  5. Ține la obiceiurile şi tabieturile sale, fiind un mare gurmand. Este un conservator şi un tradiționalist, opunând rezistență la orice fel de schimbare. Calitățile sale sunt răbdarea, stabilitatea, iar defectele cele mai mari sunt încăpățânarea, posesivitatea şi gelozia.
  6. Este o zodie care acumulează mereu bunuri, din dorința de a obține siguranța materială. Este ambițios, dar nu îşi etalează calitățile, fiind un tip retras şi liniştit. Este paşnic şi evită disputele cu destul de multă abilitate, căutând să nu fie pus în situații pe care nu le-a prevăzut dinainte.
  7. Uneori, poate fi lipsit de tact sau de maniere. Se afirmă prin muncă îndârjită şi prin tenacitate, obținând ceea ce doreşte. Taurul este foarte sentimental şi are o mare senzualitate şi o sensibilitate atent mascată sub firea sa aparent dură.
  8. Sentimentele sale sunt greu de câştigat, dar el este foarte fidel şi stabil. Este foarte gelos şi posesiv, iar furiile sale sunt teribile. Patologia este asociată cu zona gâtului, putând avea probleme cu glanda tiroidă, cu laringele, amigdalele; totodată însă, va avea probleme şi cu aparatul digestiv datorită exceselor alimentare. De regulă, are o constituție robustă care îl face să atingă vârste înaintate.

 

ULEIURILE ESENȚIALE POTRIVITE ZODIEI TAUR

Uleiurile esențiale care susțin firea senzuală a celor din zodia taur sunt:

Uleiurile care pot ajuta taurul să învingă încăpățânarea sunt:

Uleiurile care ameliorează rigiditatea sunt:

 Aceste uleiuri sunt, de asemenea, bune pentru durerile de gât și afecțiunile respiratorii superioare. 

Uleiurile care ajută la ameliorarea durerilor de cap ale taurului sunt:

Chakra inimii şi zodia Taur

Taurul este puternic guvernat de chakra inimii. Accentul principal al acestei chakre este iubirea și aprecierea față de sine și de ceilalți. Chakra inimii conectează și integrează aceste energiile în mod armonios.

Ba chiar mai mult, chakra inimii se referă la modul în care ne conectăm și ne raportăm la ceilalți. Când energia inimii noastre este deschisă și echilibrată, avem o viziune clară și putem privi situațiile cu discernământ și compasiune. Experimentăm o stare de deschidere și acceptare, care ne pune în legătură cu lumea noastră și cu noi înșine, în moduri profunde și satisfăcătoare. Prin chakra inimii, apreciem și frumusețea simplă a vieții.

Cristale pentru zodia Taur


Cristalele care încurajează persistența și forța sunt cele mai potrivite pentru tauri. Pietrele verzi și cele roz fac apel la chakra inimii și vor ajuta la dezvoltarea acestei energii.

  • Cianit
  • Lapis
  • Cuarț trandafiriu
  • Turmalină verde
  • Jad
  • Smarald

Amestecuri de uleiuri esenţiale pentru zodia Taur


Încearcă acest amestec pentru a încuraja claritatea mentală, intenția și senzualitatea.


Adaugă uleiurile de mai sus într-un difuzor și bucură-te de aromă! Opţional, poţi pune amestecul într-o sticluţă cu roll-on.