Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiuri esentiale pentru cea mai orgolioasa zodie: Scorpion

Uleiuri esentiale pentru cea mai orgolioasa zodie: Scorpion

Scorpionii văd viața ca pe un mister, sunt fascinați de tot ce se ascunde în spatele aparențelor, de tot ce se întâmplă în culise, de cauzele misterioase. Necunoscutul îi atrage ca pe un magnet, căci sunt mereu interesați să știe ce nu știu alții sau ce n-a aflat încă nimeni. Scorpionii caută avantajul strategic al informației la care alții nu au acces, acesta fiind modul prin care dețin puterea, exprimând nevoia lor de a-i întrece pe alții. 

Mod vibraționalfix

GenFeminin

Element: apa

Metal: fier, plutoniu

Culoare: roșu

Pietre norocoase: cuarț fumuriu, ametist, acvamarin, smarald, malachit, carneol, hematit, ochi de pisică, ochi de tigru, jasp, agat de Botswana

Verbul caracteristic:  a dori

Planeta guvernatoare: Marte, Pluto

Organe anatomice: organe genitale, glande sexuale (ovare, testicule), intestin gros, rect, nas, pelvis, coccis, osul sacru.

Arhetip: Pasărea Phoenix

Profesii: farmacist, chirurg, neurochirurg, ginecolog, cadru militar, scafandru, arheolog, speolog, polițist, spion, servicii secrete, justiție, armată, scriitor, detectiv, radiestezist, fizică nucleară, profesiuni legate de moarte, profesiuni legate de sex, erotism, psiholog, astrolog.

Se evidenţiază prin: fire ascunsă, intensitate, pasiune, determinare, dorința de afirmare în forță, curajul, ambiția, combativitatea, îndrăzneala, energia,  înclinația de a acționa rapid, încăpățânarea, nevoia de urmări scopuri și obiective clare, instinctul de dominație, secretoși, gustul pentru ocultism și mistere, dorința de a răsturna și transforma lucrurile, sexualizarea și, uneori, violența.

Alte caracteristici zodia Scorpion

  1. Refuză să fie controlați sau dominați de cineva sau ceva. Detestă superficialitatea, pătrunde în profunzimile fiecărui aspect al vieții , analizează și investighează până ajunge la esența problemei sau reușește să treacă de aparențe și să descopere adevăratul caracter al fiecărei persoane.
  2. Rolul Scorpionului pe Pământ este să învețe să controleze puterea cu înțelepciune.
  3. Nici un alt semn nu are capacitatea de a face atât de mult bine sau atât de mult rău.
  4. Are o putere de a rezista ieșită din comun și are cea mai puternică voință dintre toate zodiile.
  5. Scorpionii  au profunzimi emoționale deosebite, un aer magnetic, misterios, irezistibil pentru ceilalți, sunt empatici, atenți la detalii, sufletiști, generoși, foarte influenți, dedicați, au o capacitate mare de concentrare. Îi caracterizează imaginația, perseverența, continuitatea, finalizarea acțiunilor. Sunt extrem de convingători, devastator de seducători și emană o energie sexuală magnetică încât devin irezistibili.
  6. În cel mai fericit caz, Scorpionul are o carismă extraordinară, foarte sufletist, înțelege suferința altora, știe cum să îi liniștească și să le ofere putere. Energia Scorpionului, este ca un buldozer, intră şi dărâmă tot, apoi reconstruiește ceva mult mai bun.

  7. Marile lecții ale Scorpionului sunt legate de naștere, moarte, renaștere, transformare și schimbare. Schimbarea este în ADN-ul lor.
  8. Scorpionii sunt detectivii zodiacului și caută mai ales ceea ce ascund alții.
  9. Viața Scorpionilor este o aventură în căutarea tainelor Universului în lumea ficțiunii, a religiei și a spiritualității.
  10. Scorpionii învață prin propria experiență, au nevoie să se convingă de anumite lucruri, deoarece sunt foarte suspicioși și nu au încredere în ceilalți.
  11. Sunt foarte interesați de lumea de dincolo și adesea devin absenți , retrași, ori se izolează de bună voie.
  12. Pentru a se menține în momentul prezent, Scorpionii au nevoie de împământare, de interacțiunea cu ceilalți și cu natura. Atunci când nu reușesc să accepte realitatea, Scorpionii se conectează cu energiile terestre de joasă vibrație, atrăgând suferințe ale sufletului și ale trupului. Boala este o formă de împământare la care Scorpionii recurg inconștient mai mult decât oricare altă zodie. Suportând durerile, Scorpionii învață să accepte cu forță viața pe care o trăiesc.

  13. Sentimentele de joasă vibrație sunt alternativa la suferință, de aceea Scorpionii se încarcă negativ cu sentimente de furie, invidie și vinovăție pe care le alimentează cu anii. În momentul în care nu mai pot face față acumulării de resentimente, ei trimit înapoi energia negativă către cei pe care îi consideră cauza nenorocirilor lor. Numai că sentimentele joase au fost îngropate în subconștient ca niște semințe, au încolțit, s-au copt, iar atunci când Scorpionul ripostează, forța loviturii este disproporționată.
  14. Răzbunarea Scorpionului este de fapt semnul de slăbiciune al unui management emoțional prost, care iese la suprafață printr-o reacție vulcanică, violentă și imprevizibilă a inconștientului. Răzbunarea este motivată de frică și induce frică, prin urmare nu are cum să fie un atribut al puterii. Răzbunarea este manifestarea extremă a suferinței reprimate. Conținutul reprimat, cu toate fricile sale, se mai descarcă prin folosirea unor cuvinte vulgare, a injuriilor, practicarea de sporturi extreme pentru stimularea excesului de adrenalină, prin activitate fizică, prin muncă solicitantă, prin creativitate și prin sex.
  15. Scorpionii învață cel mai greu faptul că oamenii care cred că le fac cel mai mare rău îi ajută să evolueze cel mai mult. Ei au cel mai mult de mediat pe marginea îndemnului pe care ni l-a transmis Isus, acela de a ne iubi dușmanii.
  16. Capcanele personalității Scorpionului sunt secretomania, tendința de a controla totul, de a deține puterea, mândria.
  17. În raport cu ceilalți oamenii, Scorpionii preiau inițiativa, acaparează, devin posesivi, dintr-o mare vulnerabilitate emoțională pe care o maschează. Ei defapt sunt foarte emotivi, timizi, sensibili, dar adoptă politica “Atacul este cea mai bună apărare”.
  18. Cine ajunge să îi cunoască pe Scorpioni descoperă un devotament ireproșabil și o dăruire infinită.
  19. Scorpionii abordează viața intuitiv, cu seriozitate, profunzime. Pentru Scorpioni, viața nu are nici frontiere și nici subiecte tabu, ei vor să dezlege marile taine despre viață, despre ce se află dincolo de ea, despre ceea ce numim moarte și apariția vieții pe Pământ.

  20. Legat de sexualitate, îi surâde tot ce este interzis. Fructul interzis cu cât este mai inaccesibil cu atât li se pare mai dulce.
  21. Scorpionii au nevoie să își măsoare forțele, ei nu înțeleg termenii simplu și ușor, ei vor complexitate, dificultate, zbatere.
  22. În jocul vieții, Scorpionii joacă doar la nivel avansat, țintind spre marele premiu. Dacă nu depun efort, dacă miza nu este ridicată, dacă nu se chinuie, Scorpionii își pierd interesul. Se ghidează după motto-ul “totul sau nimic” și privesc viața în alb și negru, fără jumătăți de măsură.
  23. Scorpionii pun foarte multă presiune pe ceilalți pentru că fac același lucru cu ei înșiși.
  24. Scorpionii au nevoie de control pentru că le este frică de necunoscut. Ei vor să știe dinainte ce urmează, care le sunt opțiunile, alternativele și eventuale portițe de scăpare. Nevoia de a-și programa viața, pe a lor și pe a altora, din frica de a nu pierde controlul, ascunde frica de necunoscut, dar și de eșec, pe care nu știu să îl gestioneze. Toată această acumulare de energie inconștientă creează un potențial de manifestare uriaș, care face din Scorpioni experți în planificare, strategie și administrare a resurselor altora. Scorpionii au darul de a scoate din ceilalți tot ce este mai rău dar și tot ce au ei mai bun.
  25. Scorpionii sunt motivați de orice este ascuns, de tot ce necesită ambiție, răbdare și perseverență, transformare personală, renaștere.
  26. O altă lecție de învățat a Scorpionului este de a se bucura de plăcerile vieții.

 

ULEIURILE ESENȚIALE POTRIVITE ZODIEI SCORPION

Predispozițiile emoționale ale Scorpionilor sunt gelozia, furia, invidia, nevoia de răzbunare, frica de eșec, frica de necunoscut, vinovăția, obsesiile, dependențele, lipsa iubirii de sine, lipsa acceptării de sine.

Scorpionul trebuie să aibă mare grijă de mintea sa. Sensibilitatea și empatia foarte dezvoltate îl transformă într-un burete energetic. Preia energia negativă de la cei din jur, iar evenimentele percepute ca negative îl pot afecta pentru multă vreme. Aromaterapia este o modalitate prin care își pot restabili echilibrul emoțional.

Când simte că îl părăsesc puterile:

Pentru a deveni invulnerabil în fața unei acțiuni energetice este recomandat uleiul esențial Rose (trandafirul). 

Pentru a lua decizii corecte

Uleiurile esenţiale potrivite pentru curățarea aurei:

Atunci când gelozia îşi arată colţii este recomandat uleiul esențial Lemon.

Dacă furia este de nestăpânit se recomandă  uleiul esențial Purification.

Pentru scorpionii care au o problemă cu invidia se recomandă uleiul esențial Ginger.

Pentru diminuarea vinovăției poţi folosi uleiul esențial Clarity

Resimţi furie sau violență? Soluţia este uleiul esențial Purification.

Nu lăsa răzbunarea să te macine, foloseşte uleiul esențial Forgiveness.

Pentru combaterea fricii de eșec, foloseşte uleiul esențial Peppermint.

În cazul fricii de necunoscut, poţi utiliza uleiul esențial Sacred Mountain.

Obsesiile, care pot provoca probleme psihologice serioase, pot fi combătute cu uleiul esențial Ginger.

În cazul dependențelor se recomandă uleiul esențial Peace & Calming.

Iubirea de sine poate fi ajutată cu uleiul esențial Release şi uleiul esențial 3 Wise Men. 

Pentru o mai bună acceptare de sine, foloseşte uleiul esențial Sara

Organele predispuse îmbolnăvirilor în cazul Scorpionilor sunt:

  • organele genitale,
  • intestinul gros și rectul,
  • căi respiratorii superioare,
  • ligamentele.

Afecțiunile lor frecvente sunt:

  • rupturi ligamente,
  • fistule,
  • hemoroizi,
  • boli venerice,
  • boli genitale,
  • menstruații neregulate,
  • probleme ale prostatei,
  • afecțiuni ale căilor respiratorii superioare.

Uleiurile esenţiale potrivite pentru constipație

Uleiurile esenţiale potrivite pentru hemoroizi

Uleiurile esenţiale potrivite pentru fistule

  • Oregano,
  • Clove,
  • Melaeuca Alternifolia,
  • Thieves,
  • Immupower.

Uleiurile esenţiale potrivite pentru rupturile de ligamente:

Uleiurile esenţiale potrivite pentru impotență la bărbați

Uleiurile esenţiale potrivite pentru impotență la femei:

Uleiurile esenţiale potrivite pentru infertilitate femei

Uleiurile esenţiale potrivite pentru infertilitate la bărbați

Uleiurile esenţiale potrivite pentru menstruații neregulate

Uleiurile esenţiale potrivite pentru chist ovarian și uterin

Uleiurile esenţiale potrivite pentru probleme ale prostatei

Uleiurile esenţiale potrivite pentru boli venerice

Uleiurile esenţiale potrivite pentru afecțiuni ale căilor respiratorii superioare

Surse articol: 

  1. Valeriu Pănoiu, Astrologia de la Cer la Pământ
  2. Carolyne Faukner, Zodiile
  3. Life Science Publishing, Essential Oil Desk Reference
  4. Carolyn L Mein, Releasing emotional patterns with essential oil
  5. Astrolog Minerva(Gabriela Dima)