Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiuri esentiale pentru o meditatie eficienta

Uleiuri esentiale pentru o meditatie eficienta

Într-o epocă haotică, în care totul se află într-o continuă mişcare, câteva momente de linişte pot aduce sute de beneficii. Şi cum altfel obţinem un moment de linişte profundă decât meditând? Pe lângă faptul că reuşeşte să calmeze sutele de gânduri, meditaţia îţi oferă energie pozitivă, îţi influenţează în bine sănătatea şi te ajută să intri în contact cu eul tău superior. 

Cu toate acestea, mulţi oameni se plafonează şi renunţă la sesiunile zilnice de meditaţie. Motivele? Nu am timp, nu mă pot concentra îndeajuns, nu resimt efectele şi multe altele. Dar cea mai importantă problemă este lipsa concentrării. Majoritatea dintre cei care se află la început, tind să renunţe pentru că nu pot intra în starea de calm şi pace, adică nu îşi pot linişti gândurile. 

Din fericire, există soluţii şi pentru această problemă. Uleiurile esenţiale pot fi un aliat de nădejde atunci când vine vorba despre concentrare şi o stare de bine. Folosind uleiuri esenţiale în timpul sesiunilor de meditaţie, vă puteţi recâştiga concentrarea şi starea de bine la care visaţi. 

Există două modalităţi de folosire a uleiurilor esenţiale în timpul meditaţiei. Prima variantă constă în difuzarea uleiurilor esenţiale, iar a două presupune aplicarea directă pe piele. Modalitatea de aplicare este la alegerea ta. În momentul inhalării vaporilor difuzaţi de către aparat, simţurile îţi vor fi stimulate şi astfel te vei simţi mai relaxat şi concentrat. În cazul în care optezi pentru aplicarea pe piele, te sfătuim să aplici uleiurile în zonele sensibile, pentru un efect mai rapid. 

Uleiurile esenţiale pe care le recomand atunci când meditezi sunt următoarele:

Utilizarea uleiurilor esenţiale în timpul meditaţiei te poate ajuta să te concentrezi mai bine şi totodată să te conectezi cu sinele tău divin. Ba chiar mai mult, poţi elimina energiile negative care intervin ca blocaje în timpul meditaţiei. Însă, pentru a te bucura de toate beneficiile pe care acestea le oferă, utilizează doar uleiuri de o foarte bună calitate. Şi cel mai important, nu îţi impune limitări! Iluminarea se obţine doar prin consecvenţă şi ambiţie!