Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiuri esentiale care au efecte asupra siluetei

Uleiuri esentiale care au efecte asupra siluetei

Moş Crăciun ţi-a adus ţi-a adus pe lângă cadouri şi câteva kilograme în plus? Nu te îngrijora! Prin intermediul uleiurilor esenţiale, poţi accelera procesul de eliminare a kilogramelor nedorite. Cu doar câteva picături din uleiurile esenţiale de mai jos, poţi vedea cum se desfăşoara magia asupra corpului tău! Ba chiar mai mult, acestea îţi pot reduce pofta de dulce, oboseala, problemele digestive şi lipsa de motivaţie.

Uleiuri esenţiale recomandate pentru slăbit

1. Ulei esenţial de grapefruit

Uleiul de grapfruit conţine o componentă care accelerează metabolismul şi ajută la topirea grăsimii nedorite. 

2. Ulei esenţial de scorţişoară

Acest ulei ajută la controlul zahărului din sânge și al eliberării de insulină. După aplicare sau după uzul intern, poţi observa cum pofta de dulce va fi redusă semnificativ. 

3. Ulei esenţial de ghimbir

Uleiul esenţial de ghimbir conţine gingerol, un compus care reduce inflamația intestinală și te va ajuta să absorbi vitaminele și mineralele din alimentele pe care le consumi.

4. Ulei esenţial de lămâie

Limonenul din acest ulei ajută la topirea grăsimilor din organism, în timp ce stimulează și starea  de spirit, prin creșterea nivelului de norepinefrină din creier. 

5. Ulei esenţial de mentă

Acest ulei taie din pofta de mâncare. De asemenea, luptă împotriva balonării și a indigestiei. 

6. Ulei esenţial de bergamot

Recomand folosirea acestui ulei în zilele în care resimţi o stare de oboseală şi lipsă de motivaţie. Acest ulei citric ridică nivelul de energie și îţi îmbunătățește starea de spirit. 

7. Ulei esenţial de fenicul

Uleiul de fenicul te va ajuta să dormi mai bine și mai mult, ceea ce sporește în mod natural nivelul de energie pentru antrenamentul de a doua zi. 

 

Cum poţi folosi aceste uleiuri esenţiale pentru rezultate optime

Poţi opta între aplicarea pe piele asupra zonelor sensibile (unde uleiurile se absorb mai uşor), precum gât, tâmple, abdomen, piept, picioare sau difuzarea acestora, utilizând un difuzator special conceput în acest sens. Pentru uz intern se folosesc capsule vegetale în care se pun câte 2 picături din uleiul esențial ales și se beau cu apă.