Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiuri esentiale pentru alinierea energetica

Uleiuri esentiale pentru alinierea energetica

Stres, insomnii, stare de oboseală continuă, ştii ce înseamnă toate acestea? Dezechilibru energetic! Din fericire, am o veste bună pentru tine! Îţi poţi recăpăta echilibru chakrelor prin intermediul uleiurilor esenţiale. 

Unii oameni o numesc forța vieții, iar alții o cunosc sub denumirea de chi. Această bioenergie are o vibrație care  este măsurabilă. Tot ceea ce se află în jurul nostru, dar chiar şi în noi înşine, este energie. 

Emoțiile şi gândurile au o anumită frecvență. Unul dintre motivele principale ale dezechilibrului energetic este că permitem accesul emoţiilor negative. Indiferent dacă avem gânduri pozitive sau negative, acestea pot afecta starea noastră energetică. Se spune că gândurile negative reduc frecvența cu 12 MHz, în timp ce gândurile pozitive măresc frecvența cu 10 MHz. 

Uleiurile esențiale pure variază în frecvență de la 52 la 580 MHz. Un corp sănătos, are de obicei o frecvență cuprinsă între 62 și 78 MHz, în timp ce boala începe la 57 MHz. Vestea bună este că nu trebuie să utilizezi un generator de frecvență sau o mașinărie complicată pentru a-ţi restabili frecvenţa. Poţi obține acest lucru în mod natural - prin aplicarea uleiurilor esențiale.

 

Uleiuri esenţiale pentru alinierea energetică

Resimţi senzaţie de tensiune
Ulei esenţial de lavandă

Resimţi senzaţie de sufocare:

Resimţi senzaţie de oboseală

Resimţi o senzaţie de haos interior

Resimţi senzaţie de stres

Resimţi apăsarea presiunii atmosferice:

Ai parte de insomnii

Resimţi o senzaţie de frustrare:

Resimţi senzaţie de iritabilitate

Resimţi senzaţie de tristeţe:

    Uleiurile esențiale cu o frecvenţă superioară sunt excelente pentru vindecarea emoțională. Ele sunt utile pentru vindecarea traumelor din trecut. De asemenea, te pot ajuta la deschiderea chakrei inimii (aplică ulei esențial de trandafir peste chakra inimii) și la alinierea spirituală (aplică tămâie sacră pe chakra coroanei).

    Uleiurile esențiale cu o frecvență joasă au un efect mai mare asupra modificărilor structurale și fizice, incluzând celulele, hormonii și oasele, precum și virușii și bacteriile. Ele ajută la eliminarea toxinelor. Toxinele nu sunt capabile să prospere într-un mediu de înaltă frecvență.

    Frecvența vibrațională a unui ulei esențial reflectă bioenergia sa. Menținerea integrității compoziției sale devine crucială. Aceasta influențează potențialul terapeutic al uleiului. Astfel, utilizează numai uleiuri esențiale de calitate pură, cum ar fi cele produse de Young Living.