Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Tot ce trebuie sa stii despre uleiul esential Rose

Tot ce trebuie sa stii despre uleiul esential Rose

Oprește-te din rutina zilnică și inspiră uleiul esenţial Rose! De Ziua Îndrăgostiților, uită de flori și răsfaț-o pe cea dragă ție cu o mireasmă de neprețuit. Sărbătoriți de poeți precum Shakespeare, pentru cei care iubesc, trandafirii simbolizează de câteva secole, dragoste, pasiune și dorință. Iată tot ce trebuie să știi despre uleiul esențial Rose.

Există peste 16,000 de tipuri de trandafiri în lume

Îndrăgostește-te de aroma sa senzuală! Cu peste 16,000 de tipuri de trandafiri în lume, trandafirul este popular de câteva secole. Uleiul Rose de la Young Living este extras din specia Rosa Damascena. Această floare frumoasă este cultivată în cantități mari, în mare parte în Bulgaria și Turcia. Se crede că este nativă din Orientul Mijlociu, unde apa și uleiul de trandafir erau remedii populare, care se credea că ajută la vindecarea cicatricelor. De asemenea, erau utilizate ca parfum.

Este regina uleiurilor esențiale.

Se spune că uleiul de trandafiri este regina uleiurilor esențiale. S-ar putea să aibă acest renume datorită asocierii sale regale. Astăzi, floarea națională a Angliei este trandafirul Tudor. De asemenea, acest ulei esențial este cel mai scump de pe piață. Este nevoie de o cantitate enormă de petale doar pentru o singură sticlă de ulei esențial. Peste 2,000 de kilograme de petale sunt folosite pentru distilarea a 0.5 kg de ulei esențial de trandafiri. Acest ulei ispititor este atât de concentrat încât ai nevoie de o cantitate foarte mică pentru a crea o aromă atrăgătoare.

Apa de trandafir era utilizată într-un ritual străvechi de înfrumusețare

Răsfață pe cineva special luna aceasta. Pur și simplu aplică una sau două picături în apă distilată pentru a crea o apă de trandafir ușor parfumată. Se spune că egiptenii antici utilizau apa de trandafiri în ritualurile lor de frumusețe, prin aplicarea gentilă pe față pentru un tratament calmant al pielii. Se crede că Cleopatra, care era considerată una din cele mai frumoase femei din vremea ei, se scălda în mod regulat cu apă de trandafiri. Până și Shakespeare a scris în cartea Antoniu și Cleopatra despre faptul că regina își parfuma chiar și navele sale din cedru cu apă de trandafiri.

Deschide chakra inimii.

Creează o atmosferă plăcută de Ziua Îndrăgostiților dăruind uleiul esențial Rose, care ajută la deschiderea chakrei inimii. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, se spune că această aromă are una din cele mai înalte frecvențe spirituale în comparație cu celelalte uleiuri esențiale. Acest ulei opulent este ideal pentru a-ți arăta dragostea față de cei dragi ție.  Prin deschiderea celei de-a patra chakre, unii cred că ajută la crearea dragostei necondiționate, trezind dragostea de sine, îngrijirea personală și compasiunea.

Un ajutor multi-funcțional de înfrumusețare

Fură-i inima cu acest tratament unic pentru piele și trup. Sunt multe modalități de a te bucura de acest ulei, cu utilizări din cap până în picioare. Aplică una sau două picături într-o cremă hidratantă, gel de duș sau de baie pentru o hidratare ușor parfumată. Doar câteva picături cu o lingură plină de ulei de cocos pot fi utilizate pentru o mască de păr, care se spală cu apă caldă după 15 minute, pentru un păr fin și neted. Pentru o piele uscată, iarna, pune-l în geantă și aplică-l pe cuticule. Așa vei avea parte de o hidratare instantanee.

Pentru uleiul esențial de trandafiri se utilizează un tip diferit de extracție față de cel utilizat pentru absolutul de trandafiri.

Mulți confundă uleiul esențial de trandafiri cu absolutul de trandafir. Diferența principală dintre acestea este procesul de producere a uleiului. Pentru uleiul esențial de trandafiri (numit și Rose Otto) se utilizează distilarea cu aburi, iar pentru absolutul de trandafir se utilizează metoda de extracție cu solvenți. În timp ce metoda de extracție produce mai mult ulei, cu un miros mai puternic, popular pentru parfumerii; uleiul esențial de trandafiri (Rose Otto) are o aromă mai ușoară pentru un miros natural mai subtil. Această aromă bogată și radiantă este perfectă pentru finisarea oricărui look.

Întrebări despre uleiul esențial de trandafiri

Cum pot adăuga uleiul de trandafiri în rutina mea de înfrumusețare?

Există multe moduri de a utiliza acest ulei luxuriant. Poți utiliza uleiul Rose în rutina ta de îngrijire a pielii, adăugând câteva picături în crema ta hidratantă, gel de duș sau într-un ulei de bază, pentru un miros delicat și înălțător. Destinde-te înainte de somn, diluează ulei Rose cu ulei de cocos, masându-ți pielea, părul și unghiile pentru o notă delicată de opulență. Trezește-te revigorat/ă și mirosind frumos.

Cum pot utiliza uleiul Rose pentru față și corp?

Dacă nu ai timp să te bucuri de o baie în stil balinez, cu petale de flori, uleiul de trandafiri este cea mai bună alternativă. Pur și simplu aplică câteva picături în apa fierbinte de baie pentru beneficii ca de spa. De asemenea, poți adăuga una sau două picături într-o chiuvetă plină cu apă caldă pentru un ritual seral de înfrumusețare, după ce te-ai demachiat, tonifiat și hidratat. O altă modalitate minunată de a adăuga acest ulei prețios în rutina ta de înfrumusețare este amestecarea unei picături în loțiunea ta favorită.

Cum pot să utilizez uleiul Rose pentru păr?

Adaugă câteva picături de ulei esențial Rose în șamponul tău pentru o aromă irezistibil de subtilă. Sau amestecă-l cu o lingură de ulei de cocos, masându-ți rădăcinile părului timp de 15 minute, pentru un păr moale și mătăsos. Poți adăuga uleiul esențial Rose într-o sticlă cu pulverizator, plină cu apă caldă, după ce te-ai dat cu balsam în păr. Pulverizează în mod delicat părul umed, lăsând amestecul în păr timp de 10 minute, înainte de a-ți spăla și a-ți usca părul. Părul tău va arăta și va mirosi fantastic.

Ce alte beneficii oferă uleiul esențial Rose?

Se crede că acest ulei floral scump calmează  și hidratează pielea pentru o strălucire naturală.  Se credea că Cleopatra, regina Egiptului, utiliza apă de trandafiri ca ritual secret de frumusețe, îmbăindu-și întregul corp cu apă de trandafiri, pentru o piele catifelată, cu miros dulce de flori. Se spune că acest ulei minune este un afrodisiac, perfect pentru crearea atmosferei romantice cu ocazia Zilei Îngrăgostiților și nu numai.

 Beneficiile de mai sus te-au convins să achiziţionezi acest ulei esenţial? Accesează acest link pentru mai multe informaţii despre produs!  Tu cum utilizezi uleiul esențial Rose în rutina ta de frumusețe?