Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Crede, realizeaza si reuseste utilizand setul Feelings de la Young Living

Crede, realizeaza si reuseste utilizand setul Feelings de la Young Living

Rezoluții pentru noul an?  Este timpul să îți supraîncarci viața cu câteva țeluri mai semnificative și mai pline de inspirație.  Haide, reîmprospătează-ți rezoluțiile și stabilește-ți intenții noi, toate acestea în timp ce utilizezi puternicul set Feelings

Introducând această colecție de șase amestecuri de uleiuri esențiale în rutina ta de wellness, vei afla că echilibrul, binecuvântarea și belșugul sunt la o picătură aromatică distanță.  Iată șase moduri în care poți rămâne pe drumul cel bun pentru un an sănătos, fericit și plin de succes.

O viziune puternică

Studiile arată că doar 8% dintre oameni își ating țelurile stabilite de Anul Nou.  În loc de a-ți stabili țeluri pe care crezi că ar ”trebui” să le faci, concentrează-te pe o viziune captivantă care te va face să sari din pat în fiecare dimineață.

Un colaj cu țeluri combinat cu utilizarea setului tău Feelings sunt două practici puternice pentru a-ți începe anul cu avânt.  Vezi, simte și întruchipează-ți visele, vizualizând ceea ce-ți dorești.  Nu uita că energia circulă acolo unde i se acordă atenție, așa că lasă-ți imaginația să zboare! Renunță la așteptări și conectează-te cu sinele tău autentic pentru a te îndrepta spre un an de transformare și de triumf.

Așa cum a zis și Gary Young:

”Pentru a deveni ceea ce ne dorim să fim și pentru a ne îndeplini viziunea noastră pozitivă, trebuie să renunțăm la aceste impresii negative și să ne reprogramăm mintea și emoțiile.” 

 

 

Încearcă:   Adaugă o picătură de amestec de uleiuri esențiale Valor pe punctele tale de puls, în timp ce îți faci panoul vizionar.  Agață imagini și afirmații inspirante pe panoul tău, bucurându-te de aroma echilibrantă de molid negru, lemn de camfor și tămâie.

 

Motivație intrinsecă

Toată lumea visează la aur și la bogății, nu?  În loc să căutăm recompense exterioare (recompense extrinseci), ar fi mai bine să ne uităm înăuntrul nostru (recompense intrinseci). Cercetările sugerează că este mai bine să te concentrezi doar pe motivația intrinsecă deoarece motivația extrinsecă poate diminua performanța.  Care este motivul tău principal? Cum îți alimentezi focul interior?  Încearcă să îți notezi țelurile, visele și dorințele. Jurnalizarea pe bază de puncte de paragraf (o metodă de organizare cu ajutorul punctelor de paragraf) este de asemenea o modalitate distractivă de a crea jurnale săptămânale de recunoștință, urmăritoare ale dispozițiilor și idei de tratamente cosmetice.

 

Încearcă:  Învinge tristețea iernatică cu o explozie de raze de soare într-o sticluță.  Pune un amestec de uleiuri esențiale, proaspăt, plin de sevă Harmony în sacoșa ta, permițând aromei delicate de portocale și de trandafiri să îți ridice și să îți restabilească simțurile, indiferent de ce aduce ziua.

 

Mentalitate flexibilă

Ziua de Anul Nou este deseori descrisă ca un nou început și un nou capitol al vieții așteptând să fie scris.  Pentru mai multă claritate, poți încerca sa meditezi dimineața, întrebându-te ce ar însemna pentru tine să te dezvolți în 2020.  Începe cu unul din domeniile principale ale vieții tale: corp, minte, suflet, muncă și personal.  Ai răbdare cu tine însuți, știind că durează aproximativ 66 de zile să îți faci un obicei nou.  Chiar și când viața ne stă în cale, dacă suntem deschiși să învățăm lucruri noi, acestea ne pot ajuta să ne conectăm cu cel mai înalt potențial al nostru.

Încearcă:  După o zi lungă, adaugă câteva picături de amestec de ulei esențial Forgiveness în apa fierbinte de baie și detensionează-te.  Baia fierbinte și notele de iasomie dulce și de Ylang Ylang te vor calma și vor deveni un ritual săptămânal de wellness pe care îl vei savura.

 

Succes autentic

Uită de ”fericiți până la adânci bătrâneți,” ce înseamnă succesul cu adevărat pentru tine?  Poate e atât de simplu ca scopul de a zâmbi mai mult sau de a învăța un cuvânt nou în fiecare zi.  Dacă acorzi mai multă atenție la ceea ce înseamnă succesul pentru tine, acest lucru te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.  Poate pentru tine e important să răspândești bunătate sau să îi ajuți pe alții.  În loc de țeluri SMART (specifice, măsurabile, realizabile, realistice și temporale), încearcă să îți stabilești țeluri din INIMĂ (vindecătoare, revitalizante, armonizante, realistice și transformatoare) unde convingerile, valorile și acțiunile tale se armonizează.

Încearcă:  Pentru mai multă conexiune și creativitate, alege amestecul de uleiuri esențiale Inner ChildAdaugă o picătură într-o cremă hidratantă pentru o aplicare zilnică.  Infuzează-ți zilele cu mirosul purificator și revigorant al uleiurilor de tangerine, lămâiță și neroli- este modul perfect de a-ți răsfăța pielea.

 

Sărbătorește

Ce te face să te simți bine? Studiul lui Teresa Amabile de la Harvard arată că nu este nimic mai motivant ca progresul:

”Chiar dacă progresul se întâmplă treptat, când o persoană simte că avansează încontinuu înspre un țel important, acest sentiment face toată diferența între o zi extraordinară și una teribilă.”

Revizuiește-ți progresul  și sărbătorește micile victorii.  Asta ar putea însemna să te răsfeți cu un masaj sau să organizezi o zi de spa în confortul căminului tău.

Încearcă:  Niksen e cuvântul olandez pentru a nu face nimic, a sta degeaba sau a face ceva fără folos.  Lasă lista de lucruri de făcut și fă-ți timp pentru tine.  Difuzează amestecul de uleiuri esențiale Present Time și transformă-ți căminul cu aromele primitoare de migdale dulci și de portocale amare.

 

Îngrijire personală

Scapă de stres și simte-te bine cu o practică de îngrijire personală care îți revigorează mintea, corpul și sufletul.  Concentrează-te pe câteva domenii de wellness pe care ți-ar plăcea să le introduci în fiecare lună.  Echilibrează aceste domenii cu o listă de lucruri pe care nu trebuie să le faci.  Câteva sugestii:  mai puține gustări, mai puțină social media și oprirea tuturor dispozitivelor înainte de somn.  Făcând mai multe lucruri care îți aduc bucurie, vei avea mai multe momente fericite și autentice.

Încearcă:  Pe cât de des posibil, răsfață-te cu un masaj de 5 minute, amestecând 2-3 picături de amestec de uleiuri esențiale revigorant Release. Masează-ți în mod delicat ceafa sau punctele dureroase pentru a beneficia de mirosul proaspăt de mentă verde sau de senzația răcoritoare a mușețelui albastru marocan.