Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Martie aromat cu pachete atent alese

Martie aromat cu pachete atent alese

“Ziua în care Dumnezeu a creat speranța a fost probabil aceeași zi în care a creat primăvara!”

Bern Williams

 

Începutul primăverii este o ocazie excelentă de a te reinventa, de a-ți schimba perspectiva asupra vieții, de a trăi în armonie cu fericirea ta interioară, cu mai multă energie şi sanătate.

Ca să  te bucuri de o primăvară frumoasă, plină de bucurii și arome vindecătoare, îți oferim patru combinații atent alese de uleiuri esențiale Young Living,  la un preț special. Pot fi un cadou ideal pentru tine sau pentru cei pe care îi iubești. Aceste seturi conțin următoarele cinci uleiuri esențiale foarte eficiente.

 

Uleiul esenţial Orange îți aduce  sentimentul de bucurie, fericire, pace, securitate. Cu parfumul lui bogat, uleiul esenţial Orange îți elevează și învioreaza spiritul, susținându-ți funcția sistemului tău imunitar, respirator, digestiv, circulator și a pielii.  Împiedică procesele degenerative și mutațiile de la nivelul celulelor tale.

PanAway Blend îți îmbunătățește circulația sanguină locală, îți tonifiază musculatura și accelerează procesele de vindecare. Reduce disconfortul și inflamațiile provocate de artrită, întinderi, spasme și crampe musculare, umflături și vânătăi. Panaway îți atenuează emoţiile negative, te energizează, îți elevează spiritul și îți sporește încrederea în tine.

Highest Potential Blend îți elevează spiritul, îți limpezește mintea și te energizează, astfel încât să îți fie ușor să îți atingi potențialul maxim. De asemenea, Highest Potential te calmează și îți conferă vitalitate.

Purification Blend poate fi folosit ca purificator al mâinilor şi pentru protecţia aparatului respirator mai ales în perioade de epidemii virale și bacteriene. Purification Blend poate fi utilizat direct pe piele pentru a curăța și calma zonele cu înțepături de insecte, tăieturi și zgârieturi. Când este pulverizat, Purification ajută la purificarea și curățarea aerului de fumul de țigară și mirosurile neplăcute.

AromaEase Blend te ajută în reducerea stresului cotidian, îți crește vitalitatea, îți echilibrează centrii energetici din zona abdomenului și a plexului solar și îți susține circulația optimă a fluxului energetic.

AromaEase Blend calmează corpul, mintea si spiritul , este foarte liniștitor, mai ales atunci când îl difuzezi sau îl aplici pe zona cervicală a coloanei vertebrale  și pe umeri. Și copiii agrează această aromă reconfortantă. AromaEase Blend te ajută să digeri mental factorii externi pe care nu îi poți controla, îți dă puterea de a rămâne într -o stare de acceptare prin calmul, siguranța și claritatea pe care ți le conferă cu privire la propriile tale nevoi .

 Întrebuinţările de mai sus te-au convins să achiziţionezi unul dintre seturi?Accesează acest link pentru mai multe informaţii despre produse!