Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Atinge-ți potențialul maxim cu Highest Potential  Young Living Blend

Atinge-ți potențialul maxim cu Highest Potential Young Living Blend

Amestecul de uleiuri esențiale Highest Potential combină uleiurile esențiale ce au un efect de echilibrare emoțională cu aromele exotice de iasomie și Ylang Ylang, precum și cu uleiurile esențiale de tămâie, lemn de santal și lemn de cedru.

Highest Potential Blend elevează spiritul, limpezește mintea și energizează, astfel încât să îți fie ușor să îți atingi potențialul maxim.

De asemenea, amestecul de uleiuri esențiale Highest Potential calmează și inspiră vitalitate.

Pentru a-ți atinge potenţialul maxim, trebuie să te dezvolți, ceea ce înseamnă să ai o atitudine potrivită în orice împrejurare, să iți identifici atuurile, să iți aprofundezi pasiunile, să îți stabilești clar obiectivele și să îți perfecționezi abilitățile.

Ca să iți descoperi scopul, trebuie să lucrezi mai mult la capitolul conștiință de sine; pentru a deveni un om bun, trebuie să îți şlefuiești caracterul; ca să avansezi în cariera, trebuie să îți perfecționezi abilitățile, iar pentru a-ți atinge scopurile financiare, trebuie să știi mai multe despre cum funcționează banii.

CONȘTIENTIZAREA PROPRIEI VALORI

Întrucât nimeni nu poate face lucruri mărețe, dacă nu este pe deplin sincer cu sine când vine vorba de propria persoană, pentru a te dezvolta, trebuie să știi care sunt punctele tari și cele slabe, unde anume te afli în prezent și încotro vrei să te îndrepti.

Nu vei fi niciodată împlinit dacă vei face numai lucruri care nu iți plac, iar cheia succesului este să faci lucrurile la care ești bun. Nu poți învinge dacă nu începi; cei care ajung în top sunt cei care au inițiativă, care caută circumstanțele pe care le doresc, iar dacă nu le pot găsi, și le construiesc singuri.

MEDIUL CORESPUNZĂTOR ÎN CARE TRAIEȘTI


Nu poți schimba locul și momentul în care te-ai născut, nu-ți poti schimba ADN-ul sau înălțimea, dar iți poti schimba atitudinea vizavi de ele.


– Evaluează mediul în care îți desfășori activitatea în prezent și motivele principale pentru care iți doresti o schimbare, astfel încât să acționezi în acest sens. Petrece timpul cu oameni de la care ai de învățat, vizitează locuri frumoase, participă la evenimente interesante, citește cărți bune, ascultă muzică de calitate.

– Alege persoanele potrivite cu care să îți petreci timpul: persoane pozitive, care se află deasupra ta din punct de vedere profesional și, mai presus de toate, oameni care aleg culmile și care se dezvoltă la nivel personal. Cei cu care ne asociem în mod obişnuit sunt numiţi „grup de referință“, iar acești oameni determină până la 95% din succesele sau eșecurile noastre în viață.

– Mergi înainte în ciuda criticilor. Indiferent ce curs alegi să urmezi în viață, va exista întotdeauna cineva care să iți spună că ai greșit. Înainte de a face o schimbare majoră, cere sfatul unor persoane în care ai încredere, însă ia singur deciziile. La final, ești singurul răspunzător pentru alegerile pe care le-ai făcut în viață.

 

 

SUFERINȚELE DIN TRECUT


Fiecare dintre noi are un dosar al propriilor suferințe, cu eșecuri și experiențe negative. Suferința poate avea la bază lipsa de competență și de experiență, dezamăgirea, existența unor conflicte, starea de sănătate precară, pierderi financiare, însă toate acestea, dacă sunt gestionate cum trebuie, pot deveni piloni de susținere pentru un viitor succes.

Atunci când esti victima unei suferințe, optimismul și creativitatea îți oferă oportunitatea de a transforma suferința în beneficiu. Cei care profită la maximum de experiențele neplăcute sunt cei care găsesc soluții creative la ele. Dificultățile sunt inevitabile. Opțional este să înveți ceva din ele.

DECIZIA DE A FACE SCHIMBĂRI ÎN VIAȚĂ


Dacă vrei să te dezvolti și să îți atingi adevăratul potențial, trebuie să fii dispus să renunți la lucruri pe care pui preț. În viață există multe răscruci – oportunități de a ajunge pe culmile succesului sau riscul de a ajunge jos de tot. Înainte de a face o alegere importantă, este bine să conștientizezi care sunt avantajele și care sunt dezavantajele acestei hotărâri.

Poți alege să îți schimbi jobul actual cu un alt job, la fel de bine plătit, dar care implică mai multe responsabilități, oferindu-ți șansa de a avansa în cadrul companiei… sau poți rămâne la nesfârșit în aceeași companie, făcând aceleași lucruri în fiecare zi, fără să te mai dezvolți pe plan personal. Fiecare alegere atrage după sine beneficii sau consecințe negative, dar constiința propriei valori te ajută să faci alegerea potrivită. Viitorul nu depinde job, ci în cel care deține jobul.

ALEGEREA UNUI MODEL DE URMAT


Este greu să progresezi când nu ai pe cine să urmezi, iar dacă te urmezi doar pe tine, îți dai seama că te învârți în cerc. Majoritatea oamenilor care decid să se dezvolte pe plan personal își găsesc la început propriii mentori în paginile cărților, iar ulterior persoane pe care le întâlnesc în viață. Este indicat să îți găsești modele de urmat de la care ai ceva de învățat și care iți pot oferi sfaturi referitoare la imaginea de ansamblu a vieții și a carierei tale.

Dacă te afli abia la început de drum, aproape toate întrebările își pot găsi răspunsuri la persoane aflate cu două sau trei trepte ierarhice deasupra ta, nu cu zece. Este bine să înveti să accepți sfaturi de la oamenii care au reusit deja în zona în care vrei să ajungi tu; prezența unui mentor te va ajuta să evoluezi mai repede.

Highest Potential Blend este un ulei spiritual pentru că conține multe uleiuri esențiale menționate în Biblie, care te ajută să te conectezi cu Diviitatea astfel încât să ajungi să manifești varianta ta cea mai bună.

Highest Potential Blend te ajută să îți construiești încrederea de sine, să te eliberezi de credințele limitative și să te concentrezi pe obiectivele tale înalte.

Highest Potential Blend te va ajuta să eliberezi emoțiile de supărare și să te echilibrezi energetic și emoțional. Highest Potential Blend te va ajuta cu mânia și frustrarea care decurg din temerile copilăriei sau din experiențele negative.

Amintește-ți că dacă nu ești conștient de ceea ce îți blochează capacitatea de a acționa în direcția dorită, atunci nu vei putea să îți vezi drumul înainte sau să îl schimbi. Highest Potential energizează și armonizează primele două chakre .