Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Cum sa gasesti uleiul esential potrivit pentru tine

Cum sa gasesti uleiul esential potrivit pentru tine

Eşti fană a uleiurilor esenţiale? Te încântă multitudinea aromelor disponibile pe piaţă? Dacă răspunsul este afirmativ, acest articol îţi este dedicat ţie! Prin intermediul rândurilor de mai jos, îmi propun să te ajut în alegerea uleiului esenţial potrivit pentru tine! 

Datorită diversităţii aromelor, alegerea unui singur ulei esenţial poate fi o acţiune care creează confuzie! Unele arome pot fi mult prea puternice pentru tine, în timp ce altele, de abia sunt sesizabile. În funcţie de scop, acestea pot fi utilizate în: masaj, reflexologie, meditație, rugăciune, tehnici energetice, atenuarea simptomelor diferitor condiţii medicale, etc. 

În funcţie de aroma pe care o au, acestea pot fi clasificate în:

1. Cu aromă camforoasă

Camforul este o substanţă organică, extrasă din arborele de camfor. Printre uleiurile esenţiale care se încadrează în această categorie se numără şi:

    2. Cu aromă florală

    Eşti o persoană care pune preţ pe emoţii? Te atrag aromele fine, care îţi amintesc de frumuseţea primăverii? Atunci se prea poate ca aceste uleiuri esenţiale se fie potrivite pentru gusturile tale: 

    3. Cu aromă mentolată

    În mitologia greacă, menta este numită "planta ospitalităţii". Una dintre primele utilizări cunoscute ale mentei a fost ca şi odorizant pentru aer. Uleiurile esenţiale care conţin un miros de mentă sunt:

    4. Cu aromă condimentată

    Eşti o persoană activă, cu multă energie şi căreia i se spune des să mai ia o pauză din când în când? Aceste uleiuri esenţiale, cu un miros ce aduce aminte de diverse condimente, pot fi pe placul tău:

    5. Cu aromă dulce

    Eşti reprezentarea întruchipată a feminităţii, mereu elegantă şi atentă la detalii? Cel mai probabil, uleiurile esenţiale de mai jos sunt pe placul tău: 

    Înainte de a le folosi oricare dintre uleiurile esenţiale de mai sus, aminteşte-ţi că acestea trebuie diluate înainte de aplicarea pe piele. Înghiţirea nu este recomandată, deoarece ingerate, unele dintre ele pot fi toxice pentru organsim. Bucură-te de toate proprietăţile terapeutice cu care uleiurile esenţiale sunt înzestrate!