Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiuri esențiale pentru un ten mereu tânăr

Uleiuri esențiale pentru un ten mereu tânăr

Pielea este una dintre cele mai importante părţi ale corpului, iar proprietățile naturale, puternice ale uleiurilor esențiale sunt utile pentru susţinerea pielii curate, netede și cu aspect sănătos. Multe caracteristici ale uleiurilor esențiale le fac utile pentru piele, inclusiv proprietățile de curățare, de calmare și cele de îngrijire.

Printre numeroasele lor funcții, uleiurile esențiale au beneficii multiple pentru îngrijirea personală, inclusiv înfrumusețarea pielii și a părului, curățarea gurii, gingiilor și a dinților, și alte utilizări pentru igiena generală. Deoarece fiecare ulei esențial are un profil chimic unic,  care oferă beneficii diferite, este simplu ca uleiurile să fie folosite pentru o mare varietate de sarcini când vine vorba de îngrijirea personală.

Din cele mai vechi timpuri, uleiurile esențiale au fost utilizate pentru a păstra pielea sănătoasă, o gură curată, unghiile puternice, părul strălucitor și multe altele. Nu doar proprietățile de curățare naturală, relaxare și de purificare fac uleiurile esențiale o alegere ideală pentru îngrijirea personală, dar, în același timp, utilizatorul se bucură și de mirosurile minunate pe care acestea le oferă.

Un ten sănătos şi tânăr, indiferent de vârstă

Următoarele uleiuri esențiale sunt considerate unele dintre cele mai bune conținând proprietățile benefice discutate mai sus.


Deoarece uleiurile esențiale sunt atât de puternice, de multe ori este indicat să diluezi uleiul înainte de a-l aplica pe piele. Diluarea este deosebit de importantă atunci când acestea sunt folosite pentru aplicarea pe față sau pentru cei cu piele sensibilă. Există mai multe moduri de a dilua un ulei esențial înainte de a-l folosi pe piele.

Uleiuri purtătoare

Dacă foloseşti uleiuri puternice sau ai pielea sensibilă, diluează o picătură de ulei esențial cu 3 picături de ulei purtător înainte să îl aplici.

Hidratare, curățare și loțiuni

Pune un bob de loțiune de curățare, cremă hidratantă sau loțiune în palmă, adăugă o picătură de ulei esențial și combină-le direct în palme, prin frecare. Aplică amestecul pe față sau piele, conform instrucțiunilor de pe produs.



Pentru uz zilnic

Adaugă câteva picături de ulei esențial în produsele de îngrijire preferate. Făcând asta, nu va mai trebui să îţi faci griji cu privire la frecvenţa utilizării uleiurilor esenţiale, devenind astfel o parte din rutina de îngrijire zilnică!

Aceleași proprietăți de curățare, îngrijire și înfrumusețare ale uleiurilor esențiale care le fac potrivite pentru îngrijirea pielii, sunt de folos și pentru păr. Indiferent dacă doreşti curăţarea scalpului și părului, sau să obţii fire de păr puternice, adăugând uleiuri esențiale în rutina de îngrijire a părului vei obţine multe beneficii care vor îmbunătăți aspectul și textura părului.