Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Beneficiile R.C. Blend asupra sănătăţii şi a spiritului

Beneficiile R.C. Blend asupra sănătăţii şi a spiritului

RC Blend nu este un ulei independent, ci mai degrabă o combinație de uleiuri esenţiale, precum: ulei esenţial de chiparos, ulei de molid și trei tipuri diferite de ulei de eucalipt. Amestecurile complexe din uleiul esenţial RC includ şi mirtul, pinul, lavanda, marjoramul şi menta. 

Beneficii asupra sănătăţii

Beneficiile uleiului esenţial RC includ combaterea infecţiilor respiratorii, stimularea sistemului imunitar, eliminarea inflamaţiilor şi a durerii, inducerea unui somn liniştit şi scăderea senzaţiei de stres. De asemenea, ajută la creșterea nivelului de energie și la detoxifierea organismului.

Creşterea nivelului de energie: Aroma anumitor uleiuri esențiale din acest amestec are o legătură puternică cu sistemul limbic şi zona emoțională a creierului nostru. RC este folosit adesea inainte de antrenamente, pentru a creşte energia şi starea de spirit. Uleiul de molid din componenţa blendului are o influenţă directă asupra nivelului de energie. 

Reducerea inflamaţiilor: 

Toate uleiurile constituente din RC au efect asupra inflamațiilor, fie pe piele sau articulații, fie pe plan intern, ajutând la ameliorarea durerilor cronice, spasmelor şi țesuturilor inflamate. Uleiul de eucalipt globulus este considerat a fi cel mai activ ingredient în liniştirea muşchilor inflamaţi, după un antrenament intens. 

Tratarea tusei şi a răcelii: 

RC are puternice proprietăți antibacteriene, antivirale, expectorante și stimulative, ceea ce îl face foarte eficient pentru tratamentul infecțiilor respiratorii. Difuzarea acestui ulei poate ajuta la eliminarea mucusului si la expulzarea din organism, care deseori accelerează vindecarea acestor infecţii, deoarece bacteriile şi virusurile se dezvoltă în aceste fluide corporale. 

Întărirea sistemului imunitar:

Proprietățile antiseptice, antibacteriene și antivirale din uleiul esențial de molid, un ingredient esențial al uleiului esențial RC, face ca acest amestec să fie o alegere înțeleaptă pentru cei care doresc să-și îmbunătăţească imunitatea. 

Îngrijirea pielii:

Atunci când este amestecat cu un ulei de bază, poate ajuta la îmbunătățirea aspectului ridurilor, stimularea creșterii celulelor noi, protejarea pielii împotriva infecțiilor și eliminarea afecțiunilor inflamatorii, precum eczema, psoriazis, dermatită alergică și acnee. 

Influenţe spirituale

Uleiul esenţial RC Blend deschide plexul solar si chakra inimii. Ne ajută la o mai bună exprimare de sine, eliberând congestia plămânilor și a sistemului limfatic, acest lucru făcându-ne să ne simţim plini de bucurie și speranță.

Cei care se simt epuizați, trişti şi cu o durere profundă în piept și plămâni, pot elimina toate dezechilibrile menţionate prin intermediul aplicării uleiului pe zonele sensibile. 

Difuzarea uleiului esential RC este una dintre cele mai bune metode pentru combaterea stresului şi a anxietăţii. Natura sedativă și anxiolitică a uleiurilor de chiparos și eucalipt ajută acest amestec să scadă nivelul hormonilor de stres din organism și să stimuleze sentimentul de calm.

Recomand aplicarea unor cantități mici de ulei esențial RC pe piept sau pe gât, pentru a inspira treptat pe parcursul zilei, menținând nivelul de stres sub control.

Efectele asupra minţii sunt cele de elevare spirituală şi de energizare a întreg organismului. 

Modalităţi de utilizare

Înainte de antrenament

Aplică câteva picături pe grupele de mușchi care vor fi solicitate în antrenament, pe partea din spate a genunchilor sau pe orice alte articulații care vor fi suspuse efortului. 

Masaj

RC poate fi un ulei pentru masajul ideal, având în vedere gama variată de antioxidanți pe care o conţine. Acesta poate ajuta la oxigenarea și stimularea formării de noi celule, în același timp relaxând tensiunea și calmând durerea. 

Picioare, piept şi încheieturi

Aplicarea acestui amestec de ulei esențial la sfârșitul zilei este o practică mai mult decât eficientă. Câteva picături pe picioare în fiecare noapte pot contribui la menținerea unei bune circulații. Aplicarea pe piept poate ajuta la eliminarea infecțiilor respiratorii și poate accelera vindecarea după răceală sau gripă. 

Uleiul esenţial şi afirmaţiile pozitive

Utilizează afirmațiile pentru a condiționa convingerile personale, folosind cuvintele și gândurile drept un magnet pentru ceea ce îţi doreşti. Suntem ceea ce gândim.

Dacă întotdeauna îţi repeţi în mod inconştient că eşti o persoană irascibilă şi stresată, vei continua să acţionezi ca atare. Acest lucru se întâmplă deoarece creierul nostru subconștient crede ceea ce îi spunem.

Repetarea afirmațiilor ne poate permite să schimbăm credințele condiționate. De-a lungul timpului, repetând aceste afirmații pozitive, îți vei reprograma subconștientul.

Deoarece acest amestec de uleiuri esenţiale este responsabil pentru nivelul organismului de energie, afirmaţia care îi corespunde este: ,,Am grijă de mine însămi"

Aşadar, urmează paşii de mai jos:

  1. Aplică o picătură din RC Blend pe încheietura mâinii şi inspiră/ expiră adânc de câteva ori. 
  2. Cu fiecare inspiraţie, simte-te mai relaxat şi imaginează-ţi cum impulsuri de lumină intră în fiecare celulă din corpul tău. 
  3. Repetă afirmaţia (sau o poţi scrie pe o foaie) ,,Am grijă de mine însămi" timp de 2-3 minute.