Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON

Cristale

 Cum funcționează vindecarea cu cristale?

 Cum funcționează vindecarea cu cristale?

Există multe teorii diferite despre faptul că vindecarea cu cristale funcționează sau nu și cum funcționează.

Chiar și în istoria vindecării cu cristale există o varietate de credințe,
variind de la practicile egiptene antice până la practica chineză și budistă din zilele noastre.
Cea mai comună teorie este că provine din conceptul chinezesc Qi, care este
energia vitală și credințele budiste despre chakre.

Se crede că aceste chakre conectează elementele subtile de elementele fizice ale corpului.
Zonele principale ale corpului fizic corespunzătoare chakrelor sunt următoarele:

Zona de deasupra capului
Fruntea
Gâtul
Pieptul
Stomacul
Organele genitale
Osul sacru

Plasarea anumitor cristale pe zona chakrei care este în corespondență cu boala sau îngrijorarea pe care o ai, realinează energia vitală și ajută la vindecare.
echilibrând energia. Poți purta anumite cristale sau așeză-le sub pernă noaptea pentru a obține aceleași beneficii.
La fel ca în multe alte forme de medicină alternativă, cât de mult te pot ajuta cristalele va depinde de propriile convingeri și credințe. Dacă crezi că ceva va funcționa, este mai probabil să se facă acest lucru. Dacă ai gânduri negative în legate de utilizarea cristalelor, cum ar fi lipsa de credință în puterile lor, este mai puțin probabil să funcționeze în cazul tău.
Un alt lucru important de reținut este că există o mulțime de opinii diferite
acolo despre ceea ce reprezintă fiecare cristal. De asemenea, este posibil ca un cristal să nu funcționeze la fel o persoană ca și la alta.

Din fericire, există mai multe de cristale care funcționează pe aceleași zone, așa că pot fi făcute mai multe încercări pentru a o găsi cea potrivită care să
lucreze pentru tine.

Citeste mai mult
Utilizarea cristalelor pentru vindecare

Utilizarea cristalelor pentru vindecare

Utilizarea cristalelor pentru vindecare este simplă, nedureroasă și fără riscuri.  

Pur și simplu folosești un cadou frumos de natură care nu numai că este uimitor de privit, dar îți poate aduce beneficii sănătății în multe feluri.
Înainte de a începe să utilizezii cristalele, trebuie să ști cât mai multe despre ele.
Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să faci cursuri sau să le studiezi intens. Tu doar trebuie să cunoști tipurile de cristale și cel mai bun mod de a le folosi. Învățând ce cristale sunt potrivite pentru diferite afecțiuni este un mare avantaj să te asiguri că le utilizezi corect.
De asemenea, trebuie să ști cum să îți cureți cristalele și să ai grijă de ele.

Unele sunt puțin mai fragile decât altele, unele nu pot fi lăsate în lumina soarelui, în timp ce altele le reîncarci folosind razele soarelui. Deci, e bine să ști să faci diferența între ele.
O mulțime de vindecători cu cristale utilizează chakrele.

Deasemenea, utilizarea grilelor de cristal sunt ideale pentru a energiza o întreagă încăpere, îndepărtând toate negativitățile.
Vindecarea cu cristale este sigură, ușoară, interesantă și oricine o poate face.

Citeste mai mult
Piatra soarelui, o busolă spirituală

Piatra soarelui, o busolă spirituală

PUTEREA LEGENDARĂ


Grecii antici au considerat Piatra Soarelui ca fiind revigorantă. Ca talisman magic, a atras prosperitatea și binele
sănătatea.

Nativii americani au folosit Piatra Soarelui în vindecare pentru a-l contacta pe Marele Spirit și a atrage razele vindecătoare ale soarelui.
Piatra soarelui refracteză lumina, făcând posibilă localizarea soarelui într-o zi înnorată.
Se spune că vikingii au navigat cu o piatră a soarelui legată de catargul navei;
această piatră a fost găsită în mormintele antice vikinge, ceea ce sugerează că a ghidat sufletul și dincolo de moarte către Valhalla.

Poate acționa ca o busolă spirituală și pentru tine.
Plasat peste chakrele de bază și sacrală, piatra soarelui te ajută să tai legăturile cu partenerii sexuali anteriori. Îndepărtează cârligele emoționale din trecut care te-ar putea împiedica să intri într-o nouă relație.

 

PUTEREA VINDECĂTOARE

Piatra soarelui în mod tradițional elimină depresia și tulburările afective sezoniere. 

Păstrează una în buzunar și vizualizeaz-o frecvent. Plin de energie Qi, acest cristal regenerator revitalizează corpul fizic și psihicul. Vindecă durerile musculare sau articulare,  remobilizând energetic întregul corp.
Piatra Soarelui(Sunstone) este infuzată cu energie masculină/yang și completează delicata energie feminină/yin a cristalului său soră, piatra lunii (Moonstone).

Cele două pot fi plasate la chakra de bază — Piatra Lunii în stânga și Piatra Soarelui în dreapta, așa armonizează energia masculină și feminină pe măsură ce puterea kundalini se ridică la chakra coroană.

PUTEREA DE TRANSFORMARE


Folosește optimismul Pietrei Soarelui(Sunstone) dacă suferi de lipsă de valoare de sine sau ți-ai pierdut entuziasmul pentru viață.

Acest cristal nu permite amânarea și te pune înapoi pe calea ta, insuflând  conștientizarea profundă a propriei valori.

Piatra Soarelui este utilă în relațiile codependente, dacă ești predispus să fii manipulat de alții sau să te sacrifici continuu pentru nevoile altcuiva. Piatra Soarelui(Sunstone) te învață să spui „nu” și să faci doar ceea ce este potrivit. Piatra Soarelui(Sunstone) este o piatră a împuternicirii de sine, lasă adevăratul tău sine să strălucească.

Autor Judy Hall, 101 Power Crystals

Un alt mod plăcut de a te bucura zilnic de proprietățile acestui cristal este prin purtarea unor bijuterii handmade care conțin și piatra soarelui.

Afecțiuni

  • DureriStomac
  • Stomac
  • Stres

 

 

Citeste mai mult
Cum îți alegi cristalele

Cum îți alegi cristalele

Când începi să te aventurezi în lumea vindecării cu cristale, poate fi foarte dificil
să alegi ce cristale ar trebui să îți procuri. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să înveți despre diferite cristale și modul în care funcționează, pentru a alege înțelept. Cu toate acestea, se spune că, cristalul te alege pe tine. Acest lucru poate suna ciudat, dar, dacă atingi un cristal și se simte cald sau ca și cum ar avea puls, atunci piatra aceea te alege pe tine. Dacă simțiți orice senzație, cum ar fi furnicături sau liniște, atunci acel cristal este bun, se potrivește pentru ceea ce ai nevoie. Dar nu dispera dacă nu simți nimic când atingi un cristal. Asta nu înseamnă că nu va funcționa pentru tine, înseamnă doar că trebuie să fie folosit într-un mod diferit, cum ar fi purtat  ca bijuterie sau plasat pe chakra corespunzătoare afecțiuni tale. Totuși, alegerea cristalelor nu trebuie să fie prea complicată. Nu îți fie teamă să alegi un cristal doar pentru ca  are o culoare frumoasă și îți atrage atenția. Există un motiv pentru care aceste cristale îți atrag privirea spre ele, iar dacă o fac, atunci acestea sunt cristale pe care trebuie să fie ale tale.

Iată 6 cristale cu care ar fi bine să începi..

1. Cristalul de stâncă sau cuarțul transparent

Acest cristal este considerat un cristal universal pentru vindecare și este un must-have pentru oricine, în special cei care abia încep să pătrundă în lumea vindecării cu cristale. Nu doar că acest cristal sporește energia purtătorului, protejează și împotriva energiile negative ale altor persoane și îți poate întări sistemul imunitar. Cristalul de stâncă poate fi folosit pentru a curăța alte cristale și trebuie curățat singur în fiecare săptămână. Tu poți face acest lucru ținându-l sub jet de apă și plasându-l la soare timp de câteva ore.

2. Citrinul

Găsit de obicei în gamele de culori galbene sau șampanie, Citrinul are o energie veselă și creativă. Acest lucru îl face un cristal ideal pentru a fi purtat sau folosit atunci când ai o stare de spirit mai scăzută, sau ai nevoie de ajutor pentru a fi mai creativ. Acest cristal este, de asemenea, folosit pentru a stimula orice se referă la prosperitate și finanțe. Este cunoscut și ca un cristal al norocului și al încrederi. Unii îl numesc chiar „piatra comerciantului” datorită capacității sale de a atrage afaceri si bani. Spre deosebire de cristalul de stâncă, citrinul nu trebuie curățat în fiecare săptămână, dar trebuie curățat din când în când ținându-l sub jetul apă.

3. Aventurinul verde

Aventurinul este un tip de cuarț care vine într-o varietate de culori, dar nuanțele verzi sunt recomandate pentru utilizare ca și cristale curative. Aventurinul verde este un cristal care simbolizează sănătatea și vitalitatea. Prin urmare, este util pentru orice are de-a face cu încrederea, sănătatea, prietenii, finanțele și prosperitatea.

4.Cuarțul roz

Considerat a fi cristalul universal al iubirii, dar nu este doar pentru a atrage dragostea și romantismul. Cuarțul roz ajută, de asemenea, la vindecare și la promovarea acceptării de sine și a iubirii de sine. Realizează acest lucru prin întărirea și curățarea chakrei inimii. Te ajută să îndepărtezi rănile și experiențele trecute prin inimă, permițându-i să fie deschisă iubirii. Acest cuarț are un efect foarte calmant pentru mulți care îl țin pe anumite chakre sau îl poartă ca bijuterie. Pentru a curăța cuarțul roz, ține-l sub jet de apă, apoi pune-l lângă cuarțul de stâncă pentru a-l reîncărca cu energie.

5. Ametistul

Poate cel mai popular cristal dintre toate, fie pentru vindecare, fie pur și simplu pentru că din punct de vedere al aspectului său, ametistul poate fi găsit într-o gamă largă de nuanțe violet. Ametistul este folosit pentru purificarea aurei și protecție spirituală, precum și pentru crearea unui echilibru între corpurile mental, emoțional și fizic. Folosit adesea în meditație, ametistul este cunoscut pentru a ajuta la creșterea intuiției. Abilitățile sale de calmare te pot ajuta în afecțiuni fizice, cum ar fi durerile de cap și pentru o varietate de dependențe. Ar trebui să fie curățat în același mod ca și cuarțul roz, dar nu îl lăsa la lumina soarelui pentru că i se poate schimba culoarea dacă este expus prea mult timp.

6.Turmalina neagră

Acest cristal special este larg recunoscut ca o piatră de împământare și este un
protector împotriva energiei negative, inclusiv a dispozitivelor electronice. Atunci când este purtat, respinge energia negativă departe de persoana care poartă cristalul. Este de asemenea, util de folosit dacă te simți confuz, dezorientat sau ai probleme cu memoria. Ca multe alte cristale poate fi, de asemenea, curățat ținându-l sub jet de apă apoi punându-l la soare pentru a se reîncărca.

Citeste mai mult