Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiuri esentiale pentru bebelusi

Uleiuri esentiale pentru bebelusi

Bebeluşul tău are un somn agitat sau neliniştit? Colicile sunt la ordinea zilei? Am o veste bună pentru tine! Unele uleiuri esenţiale pot combate toate acestea şi pot fi folosite chiar şi la bebeluşii mai mari de trei luni. Ba chiar mai mult, studiile arată că masajul cu uleiuri esenţiale poate îmbunătăți creșterea în greutate, încurajând dezvoltarea și oferind o senzaţie de calm şi pace bebeluşului. 

Fii atentă, înainte de aplicare, trebuie să ţii cont de câteva REGULI IMPORTANTE:

1. Uleiurile esenţiale NU trebuie utilizate pe bebeluşii mai mici de trei luni.

2. Uleiurile esenţiale sunt foarte puternice şi de aceea trebuie diluate cu un ulei cosmetic sau cu o cremă blândă cu pielea bebeluşilor. 

3. Nu amesteca uleiurile esenţiale. Foloseşte câte unul pe rând. 

4. Nu aplica uleiurile esenţiale pe faţa bebeluşului. Încearcă să eviţi această zonă. 

Acestea fiind spuse, iată care sunt cele mai bune uleiuri esenţiale pentru bebeluşi:

Uleiuri esenţiale pentru bebeluşii mai mari de şase luni:

Uleiuri esenţiale pentru copiii mai mari de doi ani: 

Modalităţi de folosire

Înainte de a aplica pe piele, este recomandat să faci o aplicare de test, astfel: aplică o picătură din uleiul esenţial  pe piciorul bebeluşului sau pe mână. Aşteaptă 24h pentru a vedea dacă există o reacţie. Dacă observi o reacţie alergică, încetează utilizarea produsului. În caz contrar, poţi folosi produsul fără nici cea mai mică grijă. 

A. Masaj

Încălzeşte prin frecarea palmelor o cantitate mică de ulei esenţial. Masează uşor pielea bebeluşului, începând de la picioruşele acestuia.

B. Difuzare 

Poţi utiliza un difuzor, care eliberează aroma uleiurilor esențiale în aer. Este esențial să urmezi instrucțiunile de pe difuzor și să păstrezi camera bine ventilată.