Consiliere AromaterapieUleiurile esențiale sunt cele mai concentrate substanțe naturale si sunt elementul esential in aromaterapie. Ele sunt substanțe pe care plantele le produc în scopul de a se putea adapta constant ca condițiile de mediu, de a se regenera și de a se reproduce.

Plantele sunt aliatul nostru numărul 1, ele fiind sursa noastră de oxigen, hrană pentru corp dar și leac atunci când avem nevoie de vindecare fizică și de echilibrare emoțională.    

Moleculele aromatice care compun uleiurile esențiale au abilitatea de a ne elibera de bagajele emoționale stocate în memoria afectivă și care ne pot afecta fizic, mental și emoțional.

Aromaterapia ne ajută să rescriem tiparele mentale și emoționale care rulează la nivel subconștient, care se manifestă prin convingeri limitative legate de potențialul nostru și ne fac să trăim și să repetăm experiențe neinteresante în viață.

Emoțiile fiind o formă de energie, se stochează în glande, organe, țesuturi ale corpului și pot fi accesate prin aplicarea uleiurilor esențiale pe punctele de alarmă din acupunctură și prin  intermediul sistemului limbic al creierului, prin miros.

Prin aromaterapie identificăm tiparul mental legat de o anumită emoție, apoi înțelegem acest tipar prin conștientizarea polarității opuse a acelei emoții, învățăm lecția de viață descoperind o nouă atitudine mentală care ne ajută ieșim dintr-o anumită situație, să ștergem vechiul tipar și să rescriem în memoria celulară a corpului, un nou tipar mental, schimbând informația din ADN-ului celular și eliberând tiparul din memoria sistemului limbic al creierului, locul unde se stochează toate trăirile noastre afective.

Detalii despre serviciu:

Consilierea se poate realiza, după completarea chestionarului de aromaterapie, printr-o întâlnire de 60 de minute la cabinetul meu (Timisoara), telefonic, prin email sau prin Skype.

Costul unei sesiuni de consiliere este de 90 de lei si se achită în avans, prin plata online.

CREATIVE FUN SPORT SRL

IBAN: RO43INGB0000999906711761

Banca: ING BANK NV