Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiuri esentiale pentru incotinenta urinara

Uleiuri esentiale pentru incotinenta urinara

Incontinența urinară este o afecțiune de care suferă atât copiii, cât și adulții. Se datorează incapacității de a controla musculatura tractului urinar și se manifestă prin urinare necontrolată, în special noaptea.

Una din problemele pe care femeile le întâmpină după naștere este incontinența urinară sau lipsa controlului asupra musculaturii vezicii urinare. Prin urmare, această condiţie medicală este prezentă la un număr de două ori mai mare de femei decât la  bărbaţi. Alte cauze, specific feminine, care o pot provoca sunt: schimbările hormonale din timpul menopauzei şi afecţiuni ale muşchilor care sprijină uretra. Toate aceste evenimente afectează tractul urinar şi slăbesc muşchii. Pe de altă parte, uretra femeilor este mult mai scurtă decât cea a bărbaţilor, adică este susţinută de mai puţină musculatură. 

Femeile suferă de incontinență urinară din cauza faptului că mușchii pelvieni și cei ai vezicii urinare slăbesc în urma presiunii sarcinii asupra uterului.

Incontinenţa urinară poate apărea sub mai multe forme: cea legată de stres sau efort (afectează femeile tinere şi apare ca urmare a muşchilor slăbiţi), incontinenţa de urgenţă ( pierdere de urină, însoţite de o nevoie constantă de a urina), din plin (pierderi de urină apărute atunci când vezica este mult prea plină), de reflex (specifică persoanelor cu afecţiuni neurologice). 

Ai aceste simptome? 

  • presiune sau spasme în zonă pelviană
  • urinarea frecventă
  • urinarea în timpul somnului.

 

Soluţia naturală

Dacă răspunsul este afirmativ, încearcă acum uleiul esențial Copaiba și aplică-l zilnic pe zona pelviană și pe abdomenul inferior. Aplicat înainte de culcare, previne incontinența și asigură un somn liniștit.

Aplicarea zilnică, pe zona pelviană, a uleiului esențial de Copaiba, în amestec cu complexul de uleiuri vegetale V6 va întări mușchii pelvieni, mușchii vezicii urinare și va îmbunătăţi controlul asupra vezicii urinare.

Deasemenea, uleiul esențial de copaiba va avea pe lângă efectul tonifiant și un efect anti-inflamator, analgezic , antiinfecțios, antibacterian, regenerator al pielii, calmant asupra nervos.