Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiurile esentiale potrivite pentru cea mai meticuloasa zodie: Fecioara

Uleiurile esentiale potrivite pentru cea mai meticuloasa zodie: Fecioara

Fecioara stăpânește a șasea casă a sănătății. Această constă în slujire, precum și sănătate sau siguranță. Fecioarele sunt aici pentru a sluji. Nativii au o fire simplă, rezervată, timidă, foarte ordonată și precisă, iubitoare de securitate, având o mare curiozitate și dorință de a cerceta totul.

Fecioarele sunt ființe care muncesc și caută înțelegerea, nu confruntările.
La o aspectare armonioasă, cei din zodia Fecioară sunt chibzuiţi, de cuvânt, iubitori de animale și natură, cât şi buni sfătuitori.

La o aspectare dizarmonioasă vom avea contrariul: preocupări exagerate, idei fixe, maniaci, tipicari. Fecioarele sunt persoane realiste, care oferă sfaturi după un proces atent de analiză.

Semn:

  • Feminin, Mutabil

Polaritate:

  • Negativă

Element:

  • Pământ

Metal:

  • Mercur

Culoare subtilă:

  • Violetul

Piatra prețioasă:

  • Jaspul roz sau hiacintul

Verbele caracteristice:

  • a analiza, a critica

 

Are tendința de a se sprijini pe autoritatea altora, de a pune la îndoială și a verifica, având un deosebit simț al analizei și al amănuntelor. Este un excelent arhivar, deoarece îi place să colecționeze, să trieze și să claseze cu multă meticulozitate. Are un simț practic foarte dezvoltat, aplecându-se doar asupra lucrurilor clare, utile. Nu obișnuieste să se hazardeze sau să se complice. În tot ce face este un perfecționist, mereu încercând să realizeze ceva mult mai bun. Nu tolerează nici o greșeală sau o neglijență; firea sa rece și critică îi aduce puțini prieteni. Îl preocupă problemele de serviciu și cele de sănătate, temându-se foarte mult să nu contracteze cine ştie ce boală periculoasă. Are o teamă ridicolă față de microbi și viruși.

Cu o perseverență de nezdruncinat, Fecioara își îndeplinește sarcinile, acestea o fac angajatul ideal. O Fecioară, ca șef, își face griji dacă angajații își fac sau nu treaba, așa cum trebuie și de aceea preferă să facă totul pe cont propriu.

Sunt persoane plăcute la serviciu și le place să interacționeze cu cei din jur chiar dacă nu își fac prieteni așa de ușor. Nu înseamnă NU și da înseamnă DA, pentru că au încredere în judecata lor. Nu tolerează trădările din partea colegilor, șefilor sau angajaților. O promisiune este o promisiune și trebuie respectată. Dacă cineva o încalcă, se îndepărtează pentru totdeauna de acea persoană. Au o fire mai tăcută și nu se agită.

Deși este foarte fidel, nativul nu își exteriorizează sentimentele, iubind în liniște, în interiorul ființei sale. Partenerul trebuie să fie mai mult cerebral decât afectuos pentru a putea să păstreze o legătură sentimentală.

Femeia din zodia Fecioară

Primul sentiment care îl încerci în momentul în care întâlnești o femeie din zodia Fecioară este că ai întâlnit femeia ideală, care cuprinde trăsăturile mamei, soției, surorii, amantei și prietenei la un loc. Această femeie poate juca mai multe roluri în relația cu tine. Femeia Fecioară își va asuma responsabilitatea și pentru viața ta, se va identifica cu problemele tale, va încerca să le rezolve cât mai repede, dar nu va uita să îți atragă mereu atenția asupra ceea ce a făcut pentru tine. De fapt ea încearcă prin acest șantaj al responsabilității și al datoriei să te facă să nu renunți la ea, să ajungi să crezi că ea este ceea ce tu îți poți dori în viață.

La un moment dat se poate identifica atât de mult cu această misiune de a salva familia, prietenii, omenirea, încât va putea uita să mai trăiască pentru ea, între timp va constata faptul că s-a schimbat radical, din toate punctele de vedere fizic, psihic, spiritual. În momentul în care își va da seama că face o greșeală renunțând la propria viață, abia atunci va începe să trăiască. De regulă conștientizează aceste stări când se ajunge la o boală sau când va observa că ceilalți o evită.

Femeile din zodia Fecioară sunt plăcute, moderate, vesele şi mereu în aşteptarea unei fericiri la care visează. Critică tot ce prind și acest lucru este dușmanul lor în comunicarea relațională. Au talentul să se autoconvingă că cineva nu le iubește, nu le apreciază și nu le dorește. Aceasta este o atitudine prin care își fac foarte mult rău și vor suferi fără rost. Dacă li se înșală încrederea, nu o mai acordă niciodată. Se atașează de persoana iubită și o iubește necondiționat chiar dacă ea greșește. Cu toate acestea, își exprimă mai greu sentimentele, vorbește puțin și la subiect. Sentimentele sale sunt legate de latura practică.

Bărbatul din zodia Fecioară

Bărbatul Fecioară asigură stabilitate în relație, este unul dintre fidelii zodiacului. Loialitatea față de femeia pe care o iubește de multe ori face ca această relație să fie invidiată de toți cei apropiați. Bărbatul Fecioară mereu se consultă cu partenera când dorește să ia o decizie, de aceea se bucură de respectul acesteia. Nu îi plac femeile neîngrijite, vulgare sau obraznice. Îi displac manifestările emoționale în public. Din punct de vedere sentimental, bărbaţii Fecioară sunt foarte sensibili și supărăcioși, dar cu apetituri moderate şi întotdeauna înfrânate de teama bolilor.

Copilul din zodia Fecioară

Dacă ai un copil în zodia Fecioară este bine să-l anunți din timp ce are de făcut, deoarece el vrea să facă totul bine. Știe mai mult decât arată, observă mai mult decât îți dai seama, gândește mai mult decât vorbește. Spre deosebire de alte zodii, el suferă în tăcere dacă este criticat. Îl poți disciplina și ajuta oferindu-i posibilitatea să facă lucruri simple, pe care știi sigur că le poate face singur. Nu-l chinui cu obiective prea înalte, pentru că dacă nu le va putea îndeplini, va fi dezamăgit.

Profesii potrivite pentru Fecioară

Organ de control, contabil, ceasornicar, bibliotecar, tipograf, funcţionar de birou, mecanic sau inginer mecanic, medic generalist, farmacist, gastroenterolog, statistician, veterinar, analist.

Profesia este adevărata sa formă de existență a Fecioarei, este dotat cu o cerebralitate foarte bună, este un geniu ale detaliilor, fiind dominat de elemente raționale și logice. Este bun în domenii de cercetare, în statistică și matematică, oriunde este nevoie de precizie și rigoare. De asemenea, se poate orienta spre medicină, farmacie, chimie, datorită obsesiilor sale legate de sănătate.

Fecioarele și munca merg mână în mână. Fecioarele se pot simți foarte neliniștite dacă nu sunt implicate într-un proiect provocator, productiv și motivant. Fecioarele sunt dispuse să lucreze pentru câștigurile lor materiale și, deoarece adoră mobilierul fin și o sală de gimnastică complet echipată, sunt dispuse să lucreze din greu. Le place să joace un rol de bază într-o organizație eficientă.

Cu Mercur ca forță de ghidare, orice job care include cuvinte și comunicări este perfect pentru ei. Fecioarele se găsesc în domeniul publicității, în jurnalism, TV și radio, ca autori, istorici, caligrafi, IT-iști și actori.

Fiind conștienți de sănătate, aceștia gravitează și către profesii ca medici, asistenți medicali, nutriționiști, practicieni în medicină alternativă, dieteticieni și chiar stomatologi. Fecioarele strălucesc în sala de consiliu și sunt muncitori activi valoroși în companii care sunt orientate pe cercetare, bani și detalii.

Patologia zodiei Fecioară

Patologia este legată de intestine, dar și de ficat, poate avea probleme de digestie, apendicită, constipație, ocluzie intestinală. Uleiurile esențiale care ajută la problemele digestive ale Fecioarei sunt

Uleiurile esențiale care ajută la acuitatea mentală a Fecioarei sunt 

Fecioarele, atunci când exagerează prin stimularea mentală, se pot simți copleșițe și epuizate, astfel încât uleiurile esențiale care calmează mintea hiperactivă sunt:

Fecioarele sunt renumite pentru cât sunt de îngrijite, deși există și Fecioare neglijente. Fecioara obișnuită iubește o casă ordonată, cu sertare organizate imaculate, conserve aranjate în linie pe rafturi, dulapuri cu haine aranjate pe culori, pe umerașe identice. 

Reorganizarea dezordinii altcuiva este visul unei Fecioare. Le place să-i ajute pe ceilalți - sunt cu adevărat un semn zodiacal orientat spre servicii și adoră treaba bine făcută. Fecioarele au tenacitatea de a duce o treabă până la capăt și, de obicei, cu foarte puține erori, pentru că vor cerceta fiecare unghi al sarcinii și vor examina orice posibilă capcană cu mult înainte ca aceasta să apară. Esecul nu este un cuvânt ușor de acceptat pentru Fecioară care se bazează mai degrabă pe precizie și logică decât pe emoție sau ego.

Uleiurile esențiale care ajută la reducerea naturii compulsive și suprafocusată a Fecioarei sunt:

Influența lui Mercur asupra Fecioarelor le permite să fie mari comunicatori. Sunt gânditori rapizi, analitici, preciși și succinți. Aceștia pot părea pretențioși și extrem de critici, dar este doar pentru că sunt exigenți cu ei înșiși și manifestă această exigentă și asupra celorlalți. La fel ca planeta Mercur, Fecioarele sunt de pachete energie, cu tendința de a fi nervoși și agitați. 

Uleiurile esențiale care calmează și eliberează excesul de energie al Fecioarelor sunt:

Această energie mentală masivă permite Fecioarei să facă multe lucruri. Creierul lor este în hiperfuncție, căutând un perfecționism care duce întotdeauna la nevoia de a excela, de a finaliza impecabil lucrurile.


Fecioarele au o mare înțelepțiune și dorința de a ajuta omenirea. După cum s-a menționat anterior, ei sunt aici pentru servit și prin urmare, sunt adesea găsiți în profesii medicale. Guvenând casa sănătății, Fecioarele sunt foarte conștiente de sănătate și sunt o enciclopedie de informații despre dietă și exerciții fizice. Se îngrijesc foarte bine de ei înșiși, aproape obsesiv, având o tendință spre ipohondria.

Uleiurile esențiale care susțin sănătatea în timp ce scad îngrijorările obsesive ale Fecioarelor sunt