Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiuri esentiale pentru abcesul cutanat și furuncul

Uleiuri esentiale pentru abcesul cutanat și furuncul

În cazul abcesului cutanat vom folosi uleiuri esențiale cu proprietăți antiinfecțioase pentru a preveni extinderea infecției și formarea puroiului,  și uleiuri esențiale care să controleze fenomenul inflamator și durerea.

Uleiul esențial de copaiba, obținut din rășina scoarței acestui copac este cel mai puternic antiinflamator.

Următoarea combinație de uleiuri esențiale se va aplica direct pe locul inflamat pentru a pătrunde rapid și profund în țesutul cutanat.

Combină într-o sticluță de 10 ml, de culoare închisă, prevăzută cu pipetă, următoarea sinergie de uleiuri esențiale

Mod de aplicare

Pe cale cutanată

Aplică pe locul abcesului 2-5 picături, în funcție de dimensiunea abcesului, la fiecare 30 de minute, de 5 ori consecutiv, după care 1 aplicare la fiecare oră.

A doua zi, dacă abcesul nu a evoluat, aplică uleiurile la fiecare oră sau la fiecare 2 ore. Continuă aplicarea timp de 6 zile și redu frecvența la de 4 ori pe zi.

Pentru situațiile mai serioase,  se poate asocia aplicarea locală a uleiurilor esențiale cu luarea intern a unor uleiuri esențiale cu proprietăți antibiotice.

Pe cale orală

Combină într-o sticluță de 60 ml, de culoare închisă, prevăzută cu pipetă,  următoarea sinergie de uleiuri esențiale

Umple câte 1 capsulă vegetală cu această sinergie de uleiuri esențiale. În prima zi, bea câte 1 capsulă la fiecare 4 ore, iar pe măsură ce are loc ameliorarea redu capsulele la 4 pe zi, timp de 8 zile, după mese.

Pentru a-ți ajuta ficatul pune câte 3 picături de ulei esențial de lămâie într-o capsula vegetală și bea de 3 ori pe zi, timp de 8 zile.