Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Young Living standarde dincolo de standarde

Young Living standarde dincolo de standarde

Aprovizionare(Sourcing)

Milioane din întreaga lume au descoperit beneficiile uleiurilor esențiale pure , derivate în mod natural din plante. Ne-am angajat să stabilim și să menținem standardul suprem, lider în industrie, în produsele din uleiuri esențiale. Pentru noi, criteriile de referință care nu pot fi negociate pentru livrarea unui produs despre care clienții noștri se pot simți grozavi sunt multiforme și exigente. Suntem mândri să oferim o gamă extinsă de uleiuri esențiale și produse pe bază de plante, infuzate cu ulei esențial, care reprezintă cele mai bune din natură - prin standardele programului nostru de semințe la sigiliu.
Young Living adoptă un standard riguros de control al calității pentru a ne asigura că produsele noastre îndeplinesc specificații stricte. 
Seed to Seal este setul nostru de standarde care ne ajută să ne asigurăm că, cu fiecare ulei esențial pur și produs Young Living pe care îl folosește familia dvs., vă bucurați de beneficiile resurselor noastre globale, de conducerea industriei și de peste două decenii de inovație. Rezultatul? Un produs final curat despre care știți că a fost creat cu Aprovizionare conștientă, Știință și Standarde - cei trei piloni ai Seminței de sigilare.

În calitate de lider al mișcării uleiurilor esențiale, Young Living deschide calea către orice altă companie de uleiuri esențiale pentru a îmbunătăți procesele care ne protejează planeta și asigură cele mai înalte standarde de calitate.

Aprovizionare

Nu toate uleiurile esențiale sunt create în mod egal. Young Living nu va face niciodată compromisuri în cunoștință de cauză prin adăugarea de materiale sintetice, contaminanți sau substanțe de umplutură ieftine sau prin utilizarea unor practici de producție ne-etice. Lauren Walker, directorul de aprovizionare Young Living, îndrumă procesul de aprovizionare a produselor de la ferme deținute de companii, ferme partenere și furnizori cu certificare Seed to Seal și testarea lor pe scară largă. Dacă testele noastre exhaustive arată că un produs nu îndeplinește standardele noastre, nu îl cumpărăm sau respingem lotul.
PRINCIPII DE PARTENERIAT
Uleiurile noastre provin din fermele noastre deținute de corporații, fermele partenere și furnizorii certificați pentru semințe. Acest lucru ne împuternicește să obținem conștiinciozitate și cu sensibilitate la comunitățile și ecosistemele locale. Cercetăm și selectăm furnizorii noștri care au aceleași păreri în conformitate cu cinci principii: relații stabilite, specificații pentru semnalizare, acorduri obligatorii, testări stricte și audituri continue. 
Aflați mai multe aici.
Ferme Young living
FORMULARE ȘI PRODUCȚIE
Uleiurile și ingredientele noastre superioare merită facilități și formule potrivite. Centrul nostru de distribuție extins din Spanish Fork, Utah, este o instalație de ultimă generație, unde folosim cele mai bune practici de fabricație pentru a testa uleiuri esențiale, ingrediente și produse și pentru a formula și fabrica ofertele inovatoare pe care le iubiți.
FUNDAMENTAREA TERȚILOR
Alegem să lucrăm numai cu parteneri în care avem încredere; dar chiar și cu această încredere, angajăm experți globali terți pentru a valida faptul că standardele noastre sunt respectate. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că ingredientele inferioare sau cu surse neetice nu își găsesc drumul spre ușa dvs.
Standard de aprovizionare
Standardul Young Living Essential Oils Sourcing Standard ajută la asigurarea unui nivel ridicat de calitate și autenticitate a uleiurilor esențiale, încurajând în același timp practici responsabile de producție și prelucrare în toate etapele lanțului de aprovizionare.

Young Living Essential Oils , colaborează cu SCS Global Services (SCS) - un expert global în certificarea mediului și sustenabilității, dezvoltarea standardelor, aprovizionarea responsabilă și soluții de afaceri - la detaliile dezvoltării și implementării Standardului Young Living Essential Oils Sourcing .

Lanțul de aprovizionare: Standardul de aprovizionare cu uleiuri esențiale Young Living se aplică tuturor etapelor lanțului de aprovizionare cu uleiuri esențiale Young Living, inclusiv fermelor, operațiunilor de ambarcațiuni sălbatice, instalațiilor de prelucrare (de exemplu, distilerii), precum și facilităților deținute de Young Living. Se aplică fermelor Young Living deținute de corporații, fermelor partenere și furnizorilor certificați Seed to Seal.

Detalii standard de aprovizionare: Young Living și toți partenerii noștri trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde în:
• autentificare
• practici agricole
• recoltare și colectare
• practici de extracție și distilare
• testare
• trasabilitate
• depozitare și îmbuteliere
 

Ştiinţă(Science)

Știința este piatra de temelie a ceea ce facem la Young Living. Personalul nostru științific instruit folosește metode de ultimă oră pentru a dezvolta noi produse, precum și pentru a asigura calitatea tuturor produselor noastre. Atât Institutul de Cercetare D. Gary Young, cât și echipele de calitate, conduse de directorul științific Dr. Michael Buch, lucrează în laboratoare de ultimă generație, cu unele dintre cele mai avansate echipamente științifice disponibile.
CERCETARE ÎN INDUSTRIE
În timp ce calitatea produselor noastre începe în domenii, este dovedită în laboratoarele noastre de ultimă generație. Programul nostru riguros D. Gary Young Institutul de cercetare și programul de calitate sunt echipate cu peste 50 de oameni de știință cu înaltă calificare, cu înaltă calificare, care utilizează metode avansate de testare pentru a se asigura că produsele îndeplinesc standardele noastre înalte.
TESTARE TERȚĂ PARTE
Testarea produsului nu are loc exclusiv în cadrul celor două laboratoare interne. Young Living lucrează, de asemenea, cu mai mult de o duzină de laboratoare de conducere, independente și acreditate din lume, cu oameni de știință foarte calificați și instruiți, specializați în testarea avansată a produselor.
DEZVOLTARE DE PRODUSE INOVATOARE
Echipa noastră D. Gary Young Research Institute îi ajută pe Young Living să folosească științe de ultimă generație pentru a dezvolta produse unice care să conducă industria. Această echipă efectuează, de asemenea, cercetări de ultimă generație pentru a susține revendicările și utilizările produselor. Cu puritatea și eficacitatea fiind esențiale pentru Young Living, echipa de cercetare și dezvoltare dezvoltă în mod obișnuit noi metode de testare pentru a asigura calitatea produselor noastre.

CALITATE RIGUROASĂ, NECLINTITĂ
Calitatea începe de la fermă și este dovedită în laboratoarele noastre. Prin intermediul criteriilor noastre de referință stricte, de neclintit, suntem capabili să identificăm cele mai pure, autentice și eficiente ingrediente.
Echipa noastră de control al calității folosește o baterie de teste științifice fizice, chimice și microbiologice pentru a măsura exact componentele și proprietățile uleiurilor noastre esențiale. Fiecare test se repetă de mai multe ori în timpul procesului de calitate. Testarea începe la fermele noastre și continuă până la finalul etapelor finale înainte de expediere către clienții noștri.
Echipa noastră de oameni de știință foarte pregătiți și cu înaltă calificare efectuează teste de ultimă generație, incluzând, dar fără a se limita la:
• Densitometrie
• Viscometrie
• Refractometrie
• Polarimetrie
• Spectrometrie de masă plasmatică cuplată inductiv (ICP-MS)
• Spectrometrie optică cu emisie optică cu plasmă cuplată inductiv (ICP-OES)
• Cromatografie cu gaze (GC)
• Cromatografie lichidă de înaltă performanță (HPLC)
• Spectroscopie cu infraroșu transformată Fourier
• Micro-enumerare automată
• Dezintegrare
• pH
• Microscopie
• Combustibilitate
• Punct de aprindere
• Cromatografie cu gaz Spectrometrie de masă (GCMS)
• Cromatografie chirală
• Raport de izotopi Spectrometrie de masă (IRMS)

În timp ce laboratoarele noastre pot efectua toate aceste teste, folosim în mod obișnuit laboratoarele noastre de la terți pentru a completa testarea internă. Fiecare dintre aceste laboratoare are oameni de știință foarte calificați și instruiți.

Standarde(Standard)

O parte din administrarea noastră este să facem afaceri în mod responsabil - de la aprovizionarea durabilă a plantelor, la înălțarea comunităților locale și la respectarea legilor de mediu și a altor legi. Chief Legal & Compliance Officer, Matthew French, supraveghează Programul Global de Conformitate, contribuind la asigurarea faptului că Young Living oferă un produs pur, pe care vă puteți simți încrezător, contribuind la binele mai mare.
STANDARDE DE TOP
Uleiurile esențiale ieftine sunt adesea sintetice, adulterate sau cu surse neetice, motiv pentru care alegem parteneri care produc uleiuri esențiale pure și ingrediente etic și legal. Această practică stabilește un standard de top pentru durabilitate.
PROGRAMUL GLOBAL DE CONFORMITATE
Ca parte a angajamentului nostru de a ne conduce afacerea în mod etic și legal, de la aprovizionarea și producerea uleiurilor noastre esențiale, până la comercializarea și vânzarea produselor noastre, am dezvoltat un program global de conformitate care prezintă o serie de politici și orientări obligatorii. Următoarea listă include câteva dintre aceste politici și linii directoare care sunt acoperite de Programul Global de Conformitate:
• Codul de conduită pentru
viața
tânără • Manual pentru angajații cu viață tânără • Politici și proceduri
privind
viața tânără • Politica anticorupție privind viața tânără • Politica privind respectarea mediului cu viața tânără
• Legea Lacey Programul de conformitate
• Politica de călătorie și cheltuieli pentru viața tinerilor •
Codul etic al Asociației de vânzare directă (DSA)
LIDER VERDE PENTRU INDUSTRIE
Eforturile noastre depășesc un lanț de aprovizionare conștient. Angajamentul Young Living pentru afaceri durabile include reîmpădurirea copacilor recoltați; reciclare la birourile Young Living; și construirea sediului nostru nou-nouț, certificat LEED, în Lehi, Utah.
Programul de conformitate Lacey Act
Nu numai că programul nostru de conformitate Lacey Act este cuprinzător, ci este și primul din industria uleiurilor esențiale care a fost revizuit și acceptat de guvern. Este standardul de aur pentru programele de conformitate și suntem mândri că am depășit și dincolo de oricare dintre concurenții noștri pentru a-l stabili. Angajăm experți juridici de top din întreaga lume pentru a ne ține la curent cu cele mai actuale legi, precum și pentru a ne informa cum să le aplicăm în mod adecvat nevoilor noastre cele mai importante de afaceri.
Echipa noastră lucrează în colaborare cu fermele noastre deținute de companii, fermele partenere, furnizorii certificați pentru semințe și guvernul de mai bine de un an pentru a dezvolta acest nou program.
De asemenea , în mod continuu de lucru cu experți de mediu din întreaga lume pentru a ne ține informat cu privire la protecția peisajelor delicate, și plante ..
Actul programului de conformare Lacey este format din cinci etape generale care atunci când sunt urmate se va asigura că produsele noastre de uleiuri esențiale și partenerii respectă toate legile și reglementările din jurisdicțiile în care ne desfășurăm activitatea.
Acești cinci pași sunt:

 Educația furnizorilor Oferiți tuturor furnizorilor cerințele de bază ale Legii Lacey. 
 Evaluarea furnizorului Determinați ce produse să obțineți și cu ce furnizori să partajați, evaluând factorii „risc de produs” și „risc de furnizor”.
  Certificare furnizor
După furnizarea de cursuri de instruire cu privire la Lacey Act și programul nostru de conformitate, furnizorii vor fi obligați să execute certificarea de conformitate Young Living Lacey Act
 Evaluarea riscurilor Ca parte a certificării, fiecărui furnizor și produs vegetal i se va atribui o categorie de risc care va determina nivelul aprobărilor necesare pentru parteneriat sau pentru produsele vegetale sursă pentru Young Living. Atât furnizorii, cât și produsele vegetale sunt evaluați independent. 
 Audit / Monitorizare Pe baza factorilor de risc, Young Living a dezvoltat un program continuu de audit și monitorizare. Noul program de conformitate Lacey Act este conceput pentru a acoperi toate persoanele și organizațiile din lanțul de aprovizionare.

Acest program standard de aur stabilește precedentul industriei și demonstrează angajamentul Young Living de a conduce mișcarea uleiurilor esențiale prin protejarea peisajelor și plantelor delicate.