Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Pregătirea pentru anestezia peridurală cu uleiuri esențiale

Pregătirea pentru anestezia peridurală cu uleiuri esențiale

Tehnica de anestezie peridurală constă în injectarea unei soluții de anestezic în spațiul peridural (între vertebre și duramater, învelisul meningean cel mai exterior). 
Ea poate fi realizată în regiunea cervicală, dorsală, lombară sau sacrală. 

În regiunea lombară, peridurala este indicată în cursul operațiilor ginecologice, ale căilor urinare sau ale membrelor inferioare , mai rar ale căilor digestive. Ea este utilizată, de asemenea, la pacienții mai slăbiți, pentru a diminua durerile postoperatorii în următoarele două zile după operație și, în cursul nașterilor, pentru atenuarea durerilor unei nașteri pe căi naturale sau pentru a realiza o cezariană. Peridurala cervicală sau dorsală permite practicarea operațiilor de tiroidă, ale organelor otorinolaringologice, ale arterelor carotide și ale sânului. 

 

Proprietățile pe care le urmărim la uleiurile esențiale folosite

  • acțiune pre-anesteziantă
  • acțiune anti-traumatică nervoasă

 

Rețetă

Într-o sticluță de 20 ml de culoare închisă creează următoarea combinație:

 

Mod de aplicare

Aplică 5 picături din această combinație sub limbă, pe plexul solar, pe partea internă a încheieturii mâinilor cu 24 de ore, 12 ore, 1 oră şi 30 de minute înainte de anestezia peridurală și la 30 de minute, 1 oră, 12 ore, 24 de ore după anestezie.

Într-o linguriță cu miere, ia 2 picături din combinația de uleiuri esențiale de mai sus, încă 5 zile. Mierea are o acțiune liniștitoare asupra căilor respiratorii și este un excelent suport pentru uleiurile esențiale.