Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Emotiile si uleiurile esentiale

Emotiile si uleiurile esentiale

Spune-mi ce emoţii ai ca să îţi spun de care uleiuri esenţiale ai nevoie! Simţul mirosului este mai puternic decât credem, acesta având o influență foarte mare asupra gândurilor, emoțiilor, dispozițiilor, comportamentului, cât  și a amintirilor. 

Nenumărate studii demonstrează că aromaterapia ajută la ameliorarea stărilor emoționale negative. Utilizarea atentă și adecvată a acestora poate contribui foarte mult la echilibrarea sănătății emoționale.

 

Anxietate

Anxietatea îşi face simţită prezenţa în viaţa ta, chiar în cele mai nepotrivite momente? Temerile iraţionale, lipsa de somn şi tensiunile musculare îţi sunt mai mult decât cunoscute? Bucură-te pe deplin de cele mai frumoase momente! Uleiurile esenţiale care ajută la combaterea acestei afecţiuni sunt: 

 

Extenuare

Haosul prezent în viaţa de zi cu zi îţi fură chiar şi ultimul dram de energie? Ai vrea să te simţi mereu fresh şi gata de acţiune? Poţi obţine toate acestea utilizând oricare dintre uleiurile esenţiale de mai jos:

Stres

Ai zeci de responsabilităţi pe cap şi îţi doreşti măcar un moment de linişte? Stresul te împiedică să îţi trăieşti viaţa la potenţialul său maxim? Poţi opri această emoţie, cu ajutorul următoarelor uleiuri:

Suferinţă

Treci printr-o etapă încarcată emoţional? Elimină sentimentele negative cu ajutorul aromei puternice din următoarele uleiuri esenţiale:

Deficit de atenţie

 Haosul de zi cu zi te face să uiţi lucruri importante? Simţi că nu te poţi focusa suficient de bine precum ţi-ai dori? Ia în considerare utilizarea uleiurilor esenţiale de mai jos!

 

Uleiurile esențiale sunt suficient de puternice pentru a ne echilibra emoțiile. Fiecare persoană va răspunde diferit la acţiunea acestora, însă odată ce ai găsit uleiurile care îţi induc o stare de bine, vei avea la îndemână un instrument eficient de gestionare a emoţiilor negative.