Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Chakrele si uleiurile esentiale

Chakrele si uleiurile esentiale

Cuvântul chakră înseamnă roată în sanscrită, o limbă sacră a hinduismului și a budismului.

Primele scrieri despre chakre sunt datate aproximativ în anul 1000 î.Hr., iar originile provin din Hinduism. Chakrele și centrii energetici sunt concepte ale pranei din Ayurveda ( medicina indiană) și ale Qi-ului din medicina chineză.

 Fiecare dintre noi are șapte chakre primare. Chakrele sunt, uneori, denumite centre de energie sau vortexuri. Fiecare chakră seamănă cu o roată colorată care se rotește în direcția acelor de ceasornic și fiecare rotire are o frecvență diferită.

Chakrele nu sunt vizibile cu ochiul liber și interconectează sinele nostru fizic, emoțional și spiritual. Fiecare dintre cele șapte chakre este legată direct de o anumită zonă și de un anumit centru nervos al corpului.

Fiecare dintre chakre absoarbe și filtrează energia pe care o emitem prin gândurile și acțiunile noastre, precum și energia provenită din gândurile și acțiunile tuturor celor cu care intrăm în contact.

Atunci când energia pe care o emitem noi sau cei cu care întrăm în contact este de frecvență joasă una dintre chakre se poate dezechilibra și începe să se rotească prea lent sau prea repede.

Atunci când o chakră nu este echilibrată, ea poate afecta regiunea fizică a corpului de care este legată și poate produce efecte și simptome negative atât asupra corpului fizic cât și  asupra sinelui spiritual și emoțional.

Chiar dacă nu ești convins că chakrele există cu adevărat, principiile care stau la baza chakrelor pot juca un rol important în timpul rugăciunii, meditației sau în încercarea de ați îmbunătăți starea fizică, spirituală sau emoțională.

UTILIZAREA ULEIURILOR ESENȚIALE PENTRU ECHILIBRAREA CHAKRELOR

Uleiurile esențiale sunt un instrument excelent care ajută la vindecarea anumitor afecțiuni fizice și la ridicarea frecvenţei energetico-spirituale.

Acestea sunt folosite de secole și sunt mai mult decât utile în viața noastră modernă. Utilizează aceste uleiuri pentru a-ţi echilibra sistemul chakrelor: 


Uleiurile esențiale pot fi amestecate cu nucă de cocos sau ulei de măsline și pot fi aplicate pe picioare sau în zona corespunzătoare a chakrelor. Alternativ, încearcă o abordare aromaterapică utilizând un difuzor.

Masajul, reflexologia, meditația, rugăciunea și tehnicile energetice care utilizează uleiuri esențiale contribuie la restabilirea echilibrului specific fiecărei chakre.

Pentru mai multe informaţii despre uleiurile esenţiale asociate fiecărei chakre, rămâi alături de seria noastră de articole intitulată ,,Chakrele şi uleiurile esenţiale"!