Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Uleiurile esentiale pentru zodia Balanta

Uleiurile esentiale pentru zodia Balanta

Balanța (23 septembrie – 22 octombrie) se situează în a şaptea casă din zodiac și este un semn cardinal de aer, cu polaritatea condusă de planeta Venus. Semnele cardinale sunt cele mai orientate spre acțiune și atunci când vine vorba despre Venus, totul constă în frumusețe și dragoste. Cu toate acestea, putem crede că balanţele au darul farmecului și a diplomației, din dorința de a crea armonie și frumusețe în jurul lor. Însă dreptatea este un obiectiv cheie pentru oamenii cu acest semn zodiacal. Simbolul pentru balanţă este talerul, de aici venind echilibrul, egalitatea, și obiectivitatea.

Acesta este semnul parteneriatului, iar balanţele se descurcă cel mai bine alături de un partener. Balanța este semnul consultanților și a profesioniștilor. Muncesc din greu pentru a obține un echilibru corect în relație și se bucură de schimbul de idei. Uleiurile esențiale care stimulează creativitatea și scot la iveală idei noi sunt:

Balanţele tind să se vadă prin intermediul altor oameni. Dacă sunt în preajma personelor negative, absorb o viziune negativă despre sine, motiv pentru care este foarte important să aibă în jurul lor oameni optimişti, în care să poată avea încredere. Ceilalţi oameni sunt ca oglinzile pentru balanţe, modelându-și imaginea și permițându-le să vadă fie cele mai pozitive, fie cele mai negative aspecte ale sinelui.

Alegerea unui partener de viață optimist este crucială pentru o balanţă. Căsătoria este fundamentală în viața lor și se simt cei mai împliniţi într-o casă liniștită. Uleiurile esențiale care oferă armonie și pace sunt:


Balanţele evită conflictele, iar acest lucru le face foarte populare, însă le poate face și să pară nestatornice, deoarece pare că vor fi de acord cu punctul de vedere al oricui, indiferent dacă este sau nu vorba despre viziunea lor. Echilibrul și armonia sunt atât de importante pentru Balanță, încât poate încerca să găsească echilibrul într-o situație, creând o armonie „falsă", care există doar la suprafața lucrurilor, mai degrabă decât să recunoască și să abordeze direct sursa dezechilibrului.

Acest lucru este deosebit de dăunător în relațiile cu persoanele dragi. Balanța are o frică primordială de a nu fi plăcută. Așadar, în loc să spună ceva, Balanța va spune „nu mă deranjează”, lăsând tensiunea să crească, chiar și atunci când este evident că ceva nu este în regulă. Poate fi foarte pasiv agresivă. Această construcție înclină spre posibilitatea de a fi o persoană optimistă, pentru a evita confruntarea. Uleiurile esențiale care susțin un sentiment mai puternic de sine și de individualizare sunt:

Fiind conduși de Venus, balanţele au o iubire înnăscută pentru frumusețe și plăcere. Grația, rafinamentul și farmecul sunt cadourile lui Venus. Cealaltă parte mai puţin cunoscută a lui Venus este lenea. Adesea vei găsi o balanță care este neglijentă. Însă indiferent de partea lor, balanţele sunt întotdeauna fermecătoare și pricepute să spună lucrurile perfecte, în momentul perfect. Uleiurile esențiale care pot induce o senzaţie de regalitate sunt: 


Trucul pentru a înțelege pe deplin fiecare semn astrologic este să luăm în considerare faptul că fiecare semn conține o umbră a opusului său polar. Semnul opus al Balanței este Berbecul, primul semn zodiacal, semnul competiției și al confruntării. Diplomația este o caracteristică puternică a Balanței, care urăște nedreptatea, cruzimea și neplăcerea. Atât de mult, încât unele balanţe devin neplăcute și crude în confruntarea cu o eroare de justiție.

Cu toate acestea, dacă Balanța îmbrățișează umbra și își dă seama că are și în ea darurile Berbecului - curajul și simplitatea - devine o forță puternică pentru adevăr și bunătate în lumea ei. Uleiurile esențiale care induc curajul sunt:

Balanţele pot fi predispuse către problemele cu rinichii şi vezica urinară. Iată uleiurile esenţiale potrivite pentru acest caz!

Uleiuri esenţiale singulare:

Blenduri: 

Darul Balanței este abilitatea de a crea situații reciproc avantajoase, în care fiecare contribuitor beneficiază de ceva la schimb. Acestea se străduiesc să evalueze corect situațiile. De obicei, pot vedea ambele părți ale monedei și pot rezolva şi cele mai grele problemele, ambele părți ieşind în câştig. Aşadar, dacă ai nevoie de dreptate, armonie, corectitudine și diplomație, apelează la o Balanță și vei vedea toate părțile ale ecuației.