Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Beneficiile extraordinare ale uleiului esential Thieves

Beneficiile extraordinare ale uleiului esential Thieves

Un ulei esenţial cu un trecut aparte, Thieves îţi va surprinde simţurile cu o aromă plăcută de biscuiţi proaspăt scoşi din cuptor. Povestea începe cu patru hoți din Marsilia care au devenit faimoși pentru jefuirea morților infectați cu  ciumă, însă nu au contractat niciodată boala. 


Oamenii au fost uimiți că acești hoți au reușit să atingă corpurile și să rămână sănătoși, deşi ciuma era extrem de contagioasă.  Aşadar, au început să se răspândească vorbe despre existenţa unui amestec special, care putea fi îmbibat într-un prosop şi apoi inhalat pentru a preveni contractarea "ciumei".


Ce este acest ulei esenţial? Thieves reprezintă un amestec de uleiuri esențiale, printre care amintim: scorţişoara, cuişoare, eucalipt, rozmarin şi lămâie. 

Beneficii asupra sănătăţii

Beneficiile acestui ulei se datorează proprietăților uimitoare și puternice ale celor cinci uleiuri esențiale menţionate mai sus.

 

Reduce febra

În urma unui studiu realizat de Angela E Sandlon și Davis W Lamson, s-a ajuns la concluzia că uleiul de eucalipt are proprietăți antimicrobiene, aşadar poate lupta cu diverse bacterii, inclusiv Mycobacterium tuberculosis, viruși și chiar Candida. Prin urmare, Thieves poate fi un remediu bun pentru răceli, tuse și febră.

Anti-inflamator

Potrivit unui studiu realizat în 2010 de o echipă de cercetători japonezi, uleiurile esențiale de cătină și eucalipt au ajutat la suprimarea COX-2, o enzimă care creează inflamație, durere și febră în organism. 

Îmbunătăţeşte sistemul respirator

Uleiul de scorțișoară are un puternic efect antibacterian, urmat de uleiul de cuișoare - ambele fiind prezente în uleiul esențial Thieves. Totodată, uleiul de eucalipt are potențialul de a trata anumite infecții bacteriene respiratorii și boli fungice. 

Întăreşte sistemul imunitar

Un studiu realizat de Xuesheng Han și alții din 2017, publicat în Cogent Medicine, sugerează că amestecul Thieves poate influenţa celulele prin îmbunătățirea imunității și accelerarea vindecării rănilor. 

Ajută la sănătatea oaselor

Aceasta nu este cea mai obișnuită întrebuinţare a uleiului esențial, însă ingredientul activ, numit eugenol, este cunoscut că stimulează absorbția mineralelor esențiale de către organism, ducând la oase mai sănătoase și la o șansă mai mică în dezvoltarea osteoporozei. 

Ajută la pierderea în greutate

Uleiul esenţial de lămâie este considerat un instrument care ajută la pierderea în greutate, deoarece poate stimula eliberarea anumitor hormoni din organism care semnalează sentimentul de saţietate. 

Beneficii energetice

Ca orice alt ulei esenţial, Thieves îţi poate influenţa starea de bine şi poate elimina sentimentele negative din jurul tău. Uleiul esenţial este asociat cu chakra plexului solar. 

Ridică frecvenţa energetică

Combinația de mirosuri picante și oarecum dulci de rozmarin, lămâie, scoarță de scorțișoară, cuișoare și ulei de eucalipt va adăuga un pic de pep în pasul tău.

Ajută la concentrare

Ai parte de momente în care haosul din jurul tău te derutează? Ai vrea să pui pauză la tot ceea ce se întâmplă? Aplică câteva picături de ulei esenţial pe tălpi şi repetă de zece ori mantra ,,Mă simt focusat/ă şi am mintea limpede". 

 

Modalităţi de utilizare 

Dezinfectează suprafețele printr-o curățare naturală.

Adaugă 5-10 picături de ulei esenţial Thieves într-o sticlă cu pulverizator și apoi umple-o cu apă. Cu acest amestesc, poţi curăța jucăriile și lucrurile bebelușilor, fără să apelezi la substanțele chimice dure.

Întăreşte-ţi sistemul imunitar!

Adăugă câteva picături din Thieves în zona picioarelor şi apoi freacă zona vizată. Pe de altă parte, poţi apela la ingerare, punând câteva picături într-o capsulă vegetală şi apoi înghiţind amestecul.

Luptă împotriva stresului

În momentele în care simţi cum stresul îţi acaparează emoţiile şi gândurile, difuzează-l în cameră cu ajutorului unui aparat conceput special pentru acest lucru.

 Beneficiile de mai sus te-au convins să achiziţionezi acest ulei esenţial? Accesează acest link pentru mai multe informaţii despre produs!