Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
65 uleiuri esentiale pentru vorbaretii zodiacului: Gemenii

65 uleiuri esentiale pentru vorbaretii zodiacului: Gemenii

Gemenii sunt cunoscuți pentru latura lor duală, versatilă și capacitatea de a învăța rapid. Încă din vremurile antice, gemenii reprezentau geniile zodiacului, dar și perioada de adolescență a vieții. Fiind guvernați de către planeta Mercur, nativii din zodia Gemeni ies în evidență pentru talentul oratoric și mintea agilă de care dau dovadă.

Curioși din fire și dornici să experimenteze, cei născuți în zodia gemenilor caută neîncetat noi interese, hobby-uri și pornesc proiecte noi, dar care de multe ori rămân nefinalizate datorită nevoii permanente de nou. Cel mai adesea, nativii vorbesc cu plăcere despre orice fel de subiecte, dând dovadă de o vastă arie de cunoștințe (cu cât sunt mai diversificate și mai interesante, cu atât mai bine).

În calitate de prieteni, gemenii nu vor întârzia să îți ofere opiniile și sfaturile în cel mai corect mod posibil. Iar dacă nu știu răspunsul la o întrebare, cu siguranță ei vor fi primii care găsesc rezolvarea. Aceștia nu vor da greș în misiunea de a te înveseli cu umorul lor subtil!

Ca al treilea semn al zodiacului, Gemenii născuți folosesc adesea ulei esențial de bergamotă pentru a ajuta la reducerea tensiunii plasate de pe brațe, umeri și gât. Uleiul de bergamotă este, de asemenea, cunoscut pentru a ajuta la combaterea infecțiilor cauzate de bolile respiratorii, care este o problemă comună de sănătate pentru cei sub semnul Gemeni.

Semn caracteristic: masculin, mutabil,

Element: aer, 

Metal: mercur,

Culoare: violetul,

Piatra prețioasă: opal.

Verbul caracteristic: „a gândi“.

Organele anatomice și patologia:  aparatul respirator, plămânii, mâinile.

Arhetip: Comunicatorul, Negociatorul

Ce îi motivează: cunoașterea, noutatea provocările interdicțiile, tabuurile, jocul, exercițiile minții

Ego: identificarea cu mintea(atitudinea atotștiutoare)

Lecția de învățat: este nevoia de a avea un ideal la care să se raporteze.

Caracteristici zodia Gemeni

  1. Zodia Gemeni este guvernată de planeta Mercur și este semnul tranziției, al dualității şi indeciziei, reprezentând mesagerul, intermediarul, fratele, vărul, funcționarul, jurnalistul.  
  2. Cei din zodia Gemeni sunt ființe simpatice, cu un caracter dual, cu abilități de comunicare și relaționare şi iubesc călătoriile scurte.
  3. La o aspectare armonică, cel din zodia Gemeni este abil şi adaptabil, altruist, priceput și dibaci, amabil, cu gusturi rafinate, atras de frumos.
  4. La o aspectare dizarmonică, vom avea contrariul: agitaţie, dezordine, începerea a mai multor activităţi deodată fără a atinge ţelul.
  5. Gemenii au calități de exprimare orală și în scris.
  6. Dorințele și nevoile cele mai mari ale celor născuți în zodia Gemeni sunt nevoia de a comunica, de a stabili legături cu ceilalți și de a învăța.
  7. Trăsăturile dominante ale nativilor din Gemeni sunt mobilitatea, adaptabilitatea, sociabilitatea, capacitatea de a face față cu success unor situații cu care nu s-au mai confruntat înainte.
  8. Gemenii văd viața ca pe un teren de joacă, adoră să provoace, să seducă, să stârnească reacții, să testeze, să urmărească reacțiile celorlalți. Ei sunt cei mai curioși din tot zodiacal și găsesc satisfacție  nu în finalitate, în rezultat, ci în process în sine.
  9. Gemenii învață lecțiile prin încercarea tuturor posibilitățiilor.
  10. Punctul slab la Gemeni este nehotărârea și inconstanța. Deasemenea Gemenii au probleme de asumare totală a unor responsabilități, mintea lor cu greu poate să stea într-un singur loc odată.


  11. Stilul de abordare a vieții de către Gemeni este curiozitatea de copil și sete de cunoaștere. Gemeni se comportă ca niște cercetători care fac experimente, de obicei pe oameni, ca să evalueze reacțiile la stimuli. Mintea Gemenilor este în continuă expansiune. Gemenii învață permanent de la și prin oameni, fie reali și personaje din literatură. Viața este pentru ei ca un panou de comandă, plin de butoane  care îi tentează și pe care le testează, să vadă ce întâmplă dacă apasă pe un anumit buton.
  12. Gemenii se redresează după situații pe care alții le consider eșecuri, pentru că mintea lor, aflată în continuă expansiune găsește permanent noi soluții, iar dacă nu le găsește, le inventează.
  13. În abordarea oamenilor, nativul din Gemeni este deschis, franc, manipulator, cu umor care nu este străin de rolul de bufon.
  14. Gemenii sunt neîntrecuți în a pune paie pe foc, a ațâța, a întinde coarda. Le este greu să-și țină în frâu impulsul de a stârni intrigi.
  15. Capcanele personalității pentru Gemeni sunt influențabilitate, lipsa de maturitate, risipire în prea multe direcții, superficialitate, plictiseală, dualitate, duplicitate. Gemenii au nevoie să experimenteze prin simțuri atât de mult, încât nu suportă și nu înțeleg frustrările în plan fizic. Dacă fizic nu se simt împliniți, fie își iau din altă parte, fie recurg la vicii. Ei numai prin corp își liniștesc mintea, de aceea trebuie să facă tot timpul ceva, să dea din mâini, să se miște, să gesticuleze, să mângâie, iar dacă nu, să vorbească. Ei au atât de multă energie mentală, încât dacă nu o lasă să curgă, se supraîncarcă și simt că gândurile le scurtcircuitează corpul.


 

ULEIURILE ESENȚIALE POTRIVITE ZODIEI GEMENI

Uleiurile esențiale care sprijină mintea rapidă a Gemenilor și ajută la concentrarea gândurilor sunt:

 Uleiurile esențiale care susțin funcția aparatului respirator:

Uleiurile esențiale pentru echilibrarea energetică a celor din Zodia Gemeni: