Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
12 uleiuri esențiale care te ajută să înlocuiești frica cu iubirea

12 uleiuri esențiale care te ajută să înlocuiești frica cu iubirea

De câte ori nu ai realizat o anumită acţiune doar pentru că aveai convingerea că nu va funcționa și vei avea parte de eșec? Uleiurile esențiale sunt foarte utile pentru a te ajuta să faci față temerilor, oferindu-ţi putere şi alchimizând frica în iubire. 

Frica este o formă de autoconservare care poate fi prezentată ca simplă consternare, reținere, temere, panică sau teroare. Când simţi starea de panică, pulsul îţi va creşte, iar respirația va fi mai rapidă și superficială. Ba chiar mai mult, poţi resimţi anxietate, frustrare sau chiar supărare.

Frica te poate avertiza asupra pericolului real, dar deseori se bazează pe emoție și nu pe planul real. Perfecționismul este, de asemenea, o formă de frică bazată pe evitarea vulnerabilităţii.

Iată uleiurile esențiale care te pot ajuta să depăşeşti aceste emoţii negative, prin intermediul proprietăților terapeutice:

Trăiește fără frică şi adu-ţi aminte că exista două mari moduri de a trăi: cu iubire sau cu teamă. Opusul iubirii nu este ura, ci frica. Opusul fricii este curajul sau iubirea.

Curajul are ca radacină, cuvântul francez pentru inimă, cœur. Curaj înseamnă să trăiești și să te exprimi cu inima deschisă și defapt asta este iubirea.

Când trăiești cu iubire și curaj, ai puterea să îi spui « TE IUBESC » persoanei pe care o iubești, curajul să îți începi propria afacere şi să îți urmezi vocația.

Metoda prin care poţi înlocui frica cu iubire

Folosește unul dintre uleiurile esențiale din cele de mai sus și rostește cu voce tare următoarea rugăciune. Fă acest lucru timp de 21 zile vei putea observa că ai o perspectivă mai bună asupra vieții.

 

LITANIA  ÎMPOTRIVA FRICII DIN CARTEA DUNE

 

,, Nu îmi va fi teamă. Frica este cea care ucide mintea. Frica este moartea măruntă care aduce distrugerea totală. Îmi voi înfrunta frica.  Îi voi da voie să treacă peste mine și prin mine. Şi, după ce va fi trecut, îmi voi întoarce ochiul interior și voi privi în urma ei.  Pe unde a trecut frica, nu va mai rămâne nimic. Voi rămâne doar eu. " – din Dune, de Frank Herbert

 

 Atenție: nu toate uleiurile esențiale pot fi aplicate direct pe piele, deoarece uleiurile esențiale pure sunt puternic concentrate și pot produce iritații ale pielii. Pentru diluare, recomand uleiuri precum cel din nucă de cocos, sâmburi de struguri, măsline sau migdale.